Acasă Horoscop Horoscop 06-07-2012

Horoscop 06-07-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu numai amabilitatea caracterizează starea dv. din această zi, ci și senzualitatea și un soi de altruism exagerat. Este bine să fiți mai ponderat și să renunțați la altruism, dar numai dacă se poate.

Taur – Se pare că ieșiți din tiparul comportamental normal – cu toate că nu ar trebui să mergeți la serviciu, aproape sigur o veți face, iar prietenii dv. sunt la fel de „neliniștiți“ și vă ajută să exagerați.

 

Gemeni – Cei care stau acasă precis vor primi în vizită o persoană foarte serioasă și puternică din toate punctele de vedere. Ceilalți nu au stare și se decid să facă vizite altui prieten ori altei rude apropiate.

 

Rac – Nu stau pe acasă (vor pleca foarte devreme, fie la serviciu, fie fără multe pregătiri la prietenii din altă localitate). Șoferii trebuie să fie însă foarte atenți și să facă o revizie a mașinii personale.

 

Leu – Sunteți printre persoanele care lucrează mult, dar se bucură și de o senzualitate foarte sănătoasă. Relațiile cu partenerul de viața sunt însă „speciale“, mai ales că unii sunt aproape despărțiți.

 

Fecioară – Vă dedați plăcerilor, cu toate că persoana iubită încearcă să vă scoată din casa ori să vă antreneze într-o ocupație casnică. Apariția unui protector vă demobilizează.

 

Balanță  – Aveți casa plină de musafiri pe care din păcate nu-i prea agreați, așa că nu ar fi de mirare să lăsați totul în grija familiei și să plecați pe la prieteni sau la rudele apropiate. Ocupații multe și diverse.

 

Scorpion – Banii mulți pe care i-ați primit în ultima perioadă vă împing parcă de la spate. Veți face multe drumuri scurte. Nativii care s-au mutat în casă nouă încă o mai aranjează, încă fac investiții majore.

 

Săgetător – Acei nativi care au plecat în călătorii lungi luna trecută, au mult de lucru și continuă să primească sume de bani și cadouri. Din păcate, încă mai sunt calomniați și invidiați de cei mai buni amici.

 

Capricorn – Vă întâlniți cu prietenii și luați niște decizii importante. Personalitatea dv. fiind foarte puternică îi influențați pe toți cei cu care intrați în contact. Apar bani pe neașteptate și doriți să-i refuzați!

 

Vărsător – Este posibil ca din cauza exceselor alimentare să se declanșeze dimineață o colică abdominală. Oricum, sunteți nevoit să renunțați la deplasări, mai ales că fondurile sunt aproape terminate.

 

Pești – Ziua începe prin recuperarea unor sume pe care le „investiți“ imediat. Dacă relațiile cu rudele nu sunt bune, veți alege să mergeți în vizită și în această seară la prietenii cei mai apropiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.