Acasă Horoscop Horoscop 10-05-2012

Horoscop 10-05-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Reacțiile dv. la ajutorul care vi se dă sunt ciudate. Aveți impresia că cei din jur se amestecă în treburile dv. pentru că sunt nemulțumiți de ceea ce faceți. Vă veți bucura de surprize plăcute.

Taur – Îi cereți partenerului de cuplu să se hotărască și să nu mai plece când vă este lumea mai dragă. Simplificați procesul de pregătire a cinei romantice puse la cale. Nu aveți liniște.

 

Gemeni – Aveți idei financiare geniale în cele mai nepotrivite momente. Inspirația vă „vizitează“ mai ales noaptea, iar ziua recuperați orele de insomnie. Considerați că ați finalizat activități suficiente.

 

Rac – Le treziți celor din jur respect prin grija pe care o manifestați față de cei săraci și neajutorați. Primiți musafiri lipsiți de scrupule, dornici să vă păcălească. Alți musafiri neanunțați vă pun în încurcătură.

 

Leu – Acceptați toate dorințele partenerului de cuplu și vă adaptați la toate situațiile neprevăzute. Seara, pregătiți un festin remarcabil pentru multe persoane neinvitate.

 

Fecioară – Vă implicați într-o activitate care presupune schimbări în locuință. Cei care au copii devin severi și adepți ai unei educații rigide și principiale. Nu veți mai renunța în favoarea partenerului.

 

Balanță  – Trebuie să fiți atent atunci când faceți declarații, pentru că tenacitatea dv. poate fi ușor luată drept simplă încăpățânare de către rude. Nu aveți răbdare să așteptați „indicațiile“ partenerului.

 

Scorpion – Scăpați de insistențele unor persoane care v-au terorizat de trei luni cu ingerințele lor în viața dv. personală. Armonia se reinstaurează în familia dv. Cineva drag vă ajuta să terminați lucrările.

 

Săgetător – Succesul financiar și generozitatea vă asigura obținerea popularității în familie. Nu renunțați la împrumuturile pe care le acordați de-a valma amicilor. Casa dv. este efectiv invadată de prieteni.

 

Capricorn – Reușiți să reparați toate defecțiunile care apar în casă și să obțineți și o renegociere a unor contracte îndoielnice, la serviciu. Laude din partea tuturor partenerilor. Multe excese, prea multe activități.

 

Vărsător – Realizați în sfârșit venituri suplimentare și vă decideți să „sponsorizați“ o persoană ce pare lipsită de viitor. Vă exprimați clar dorințele și le comunicați tuturor. Îi surprindeți pe cunoscuți cu talentele dv.

 

Pești – Problemele de familie care reapar vă îndeamnă să vă gândiți la o schimbare de domiciliu. Oricum, stați puțin pe acasă, așa că mai puteți amâna. Acceptați scuzele persoanei iubite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.