Home Horoscop Horoscop 11-01-2010

Horoscop 11-01-2010

DISTRIBUIŢI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Sunt foarte irascibili și fac mari eforturi să nu vorbească dur cu cei din anturaj. Doar persoana iubită îi mai poate calma. Aveți tendința de a plăti unele polițe.                        

Taur – Reușesc să se certe cu prietenii cei mai fideli și nu țin cont de observații. Cei care au cel mai neașteptat succes sunt oamenii de afaceri. Scot bani și din piatră seacă.

 

Gemeni – Dacă nu ați plecat încă la drum, vă răzgåndiți din pricina unei persoane de care trebuie să aveți grijă. Se va declanșa pe neașteptate o criză financiară mică.

 

Rac – Bănuiți că există persoane care vă invidiază și acționează împotriva dvs., dar nu aveți cum să dovediți aceste lucruri. Faceți greșeli în cheltuirea banilor.

 

Leu – Se vor declanșa unele conflicte din cauza unor femei rău voitoare. Întreaga zi veți fi supus unor tensiuni provocate de evenimente neplăcute. Seara, vă simțiți foarte obosit.

 

Fecioară – Din cauza stării de neliniște, provocați o discuție consultativă cu cei cu care munciți sau cu rudele. Cei din anturaj sunt amabili, cooperanți, dar obositori.

 

Balanță – Vă uimiți rudele apropiate cu energia și intuiția. Aveți un program atåt de încărcat, încåt nu mai aveți timp de persoana iubită sau de prieteni.

 

Scorpion – Vă grăbiți să le comunicați celor dragi faptul că ați fost promovat din nou. Vă adaptați la situații sau propuneri ce vă schimbă aproape în totalitate planurile de viitor.

 

Săgetător – Sunteți împrăștiat și nu reușiți să vă concentrați asupra problemelor mai importante. La prånz, vi se comunica o schimbare nu doar profesională.

 

Capricorn – Suportați intervențiile rudelor greu, mai ales că v-ați obișnuit să acționați cum vă taie capul. Situația familială vă alarmează, iar seara veți provoca discuții cu rudele.

 

Vărsător – Vă ambiționați suficient pentru a redeveni persoana plină de dinamism pe care o invidiază toată lumea. Cu zåmbetul pe buze, interveniți în viața celor dragi.

 

Pești – Nu țineți cont de niciun avertisment și plecați la drum lung pentru a fi alături de cei dragi. Înțelegeți greșit niște intervenții ce au menirea numai să vă ajute.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.