Acasă Horoscop Horoscop 11-04-2012

Horoscop 11-04-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Pentru a putea avea liniște în casă, trebuie să faceți niște concesii destul de importante. O vizită inopinată vă pune pe jar inima și este posibil să luați seara o decizie forțată.

Taur – Nu vreți să renunțați la nimic din ceea ce v-ați propus pentru această zi. Aveți destui bani, dar munciți în continuare foarte mult și îi forțați și pe cei dragi să facă la fel.

 

Gemeni – Vă decideți să puneți la încercare loialitatea persoanei iubite, ca și când nu v-ar fi dat suficiente dovezi că nu vă înșală. Gânduri pesimiste, alternativ cu un optimism exagerat.

 

Rac – Impresionabil, ca de obicei, deveniți mult mai melancolic la lăsarea serii din pricina unor inadvertențe în declarațiile persoanei iubite. Dați telefoane, cereți sfaturi de la toată lumea etc.

 

Leu – Refuzați cu tact o invitație care v-ar fi golit de tot buzunarele. Visați la o mică excursie care va avea loc la sfârșitul săptămânii și aveți tendința să vă faceți bagajele de pe acum.

 

Fecioară – Vă plictisiți în compania partenerului de viață și credeți că aveți nevoie de o schimbare majoră. Programul dv. nu vă mai lăsa timp pentru alte activități, chiar dacă primiți ajutor.

 

Balanță  – Cei din anturaj vă recomandă să fiți mai atent la manifestările partenerului de viață, care a devenit mai tandru și mai sensibil. Decideți să petreceți mai mult timp împreună.

 

Scorpion – Sobrietate în exprimare, întreaga zi. Seara, vă odihniți cu adevărat, în compania familiei și deveniți receptiv la tot soiul de propuneri, mai mult sau mai puțin ultimative.

 

Săgetător – Vă bazați prea mult pe șansă și faceți greșeli, mai ales când este vorba să apreciați comportamentul celor din jur. Reacțiile dv. sunt lipsite de măsură în prezența rudelor.

 

Capricorn – Dimineața, câștigați bani sau faceți planuri de investiții. Primiți asigurări că nu va mai fi necesar să vă împrumutați, însă continuați să vă faceți griji, pentru moment, inutile.

 

Vărsător – Suportați greu ironiile celor din anturaj (mai ales, ale persoanei iubite). Este de preferat să nu faceți niciun fel de deplasări. Seara, excese alimentare foarte periculoase.

 

Pești – Vă declarați admirația pentru o persoană pe care altădată o criticați continuu. Răspundeți unei invitații mai puțin obișnuite, dar care se dovedește în final foarte plăcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.