Home Horoscop Horoscop 11-12- 2009

Horoscop 11-12- 2009

DISTRIBUIŢI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Traversați o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obțineți un câștig material important, dar nu fără efort.                   

Taur – Sunteți plin de energie și aveți idei inspirate. Puteți avea satisfacții pe plan social și intelectual. Afacerile se pare că merg din plin, iar relațiile cu partenerii sunt bune.

 

Gemeni – S-ar putea să intervină evenimente neprevăzute și, de aceea, este indicat să nu vă planificați nimic important.

 

Rac – Aveți succes în toate activitățile casnice și vă bucurați de sprijinul întregii familii.

 

Leu – Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile.

 

Fecioară – Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii.

 

Balanță – S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe.

 

Scorpion – S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpățânați să vă rezolvați singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptați ajutorul celor apropiați.

 

Săgetător – Este o zi bună pentru a lua decizii importante în privința relațiilor sentimentale și parteneriale.

 

Capricorn – Se pare că aveți probleme sentimentale și sunteți nevoit să luați o hotărâre tranșantă. Puteți să vă ascultați intuiția.

 

Vărsător – Aveți un succes deosebit în activitățile intelectuale și în societate. În partea a doua a zilei, încasați o sumă importantă de bani dintr-o colaborare.

 

Pești – S-ar putea să întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. În afaceri, puteți să faceți proiecte de viitor și să vă puneți în aplicare cunoștințele teoretice.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.