Acasă Horoscop Horoscop 12-02-2014

Horoscop 12-02-2014

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Îi convingeți foarte ușor pe colegii dv. să participe la o activitate pentru care primiți aprecieri și bani numai dv. Amânați o întâlnire, fără să cereți acordul persoanei iubite și sunteți penalizat.

Taur – Nu mai doriți să depindeți de alte persoane și sunteți gata sa „întoarceți armele“ împotriva rudelor apropiate, doar pentru că vă critică permanent că stați numai pe drumuri.

 

Gemeni – Vi se impune să luați unele decizii de moment și vă este greu să vă hotărâți, în primul rând pentru că trebuie să renunțați la o parte din activitatea dv. preferată.

 

Rac – Vi se acordă funcții noi, mai importante, în urma unor intrigi țesute de cei ce vă admira și vă invidiază totodată. Responsabilitățile sunt mai mari și se anunță și mai multe.

 

Leu – Nu vreți să recunoașteți față de amici, însă evenimentele de la sfârșitul săptămânii trecute v-au obosit peste măsură. O mică vacanță se dovedește absolut necesară.   

 

Fecioară – Planurile profesionale au fost date peste cap de încăpățânarea unui nativ din Săgetător, posibil rudă apropiată. Nu vă rămâne decât să acceptați situația.

 

Balanță  – În locul unei admirații necondiționate sau a unei recunoștințe veșnice, primiți indiferență și replici cam dure din partea colegilor ori a familiei. Vă revoltați.

 

Scorpion – ?ê?£efii dv. comit abuzuri foarte mari care vă pot afecta poziția profesională actuală. Sunteți pus într-o situație care pare fără ieșire, dar apar aliați neașteptați.

 

Săgetător –  Aveți deja capacitatea de a modifica în bine situația financiară a familiei. Rudele apropiate (inclusiv, partenerul de viață) vă oferă tot sprijinul lor posibil, dar se pare că nu este suficient.

 

Capricorn – Nu reușiți să vă convingeți partenerii că ultimele evenimente nu v-au afectat capacitatea de decizie și energia vitală. Până la urmă, acceptați de bună voie o perioadă de relaxare forțată.

 

Vărsător – Nu scăpați de drumurile programate de către șefi și descoperiți că deplasările respective chiar vă fac placere. Preferați să le povestiți tuturor cu lux de amănunte „aventurile“ amoroase.

 

Pești – Vi se recomandă multă mișcare. Cei dragi sunt îngrijorați de aparenta dv. stare de moleșeală și fac tot posibilul pentru a vă antrena în activități care nu prea vă interesează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.