Acasă Horoscop Horoscop 12-12-2011

Horoscop 12-12-2011

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – O întâlnire neprogramată provoacă schimbări importante în programul dv. Este posibil să vă certați cu cei care așteaptă să dați cel puțin un telefon pentru a anunța modificările. Din nou conflicte.

Taur – Primiți o importantă suma de bani cu care nu știți ce să faceți mai întâi. Aveți atât de multe planuri (și datorii), încât cu greu vă decideți că totuși lista inițială este cea mai bună.

 

Gemeni – Veștile pe care le primiți de dimineață se referă la noi posibilități de câștig, numai că încă nu sunteți pe deplin refăcut. Unii nativi mai au nevoie de o mică pauză și de un nou set de analize.

 

Rac – Nu semnați acte și nu luați decizii importante, mai ales la orele amiezii! Cineva din anturaj va da informații false pentru a vă încurca, dar nu are nicio șansă reală de a vă păcăli.

 

Leu – Strângeți bani pentru o excursie și vă minunați cât de repede reușiți să cheltuiți toate fondurile. Este necesar ca înainte de toate să vă respectați promisiunile față de familie și amici.

 

Fecioară – Faceți o schimbare de mică anvergură, dar care are efecte mari (probabil vă schimbați chiar și vestimentația). Nu acceptați sfaturi importante din partea partenerilor și ulterior regretați.

 

Balanță  – Stați cam mult timp la taifas cu un nou amic, tocmai când aveți mai multă treabă, iar șefii sunt cu ochii pe dv. Îi dezamăgiți pe cei care au avut încredere și v-au dat "misiuni" importante.

 

Scorpion – Ocupați-vă mai mult de familie! Știți foarte bine că reproșurile pe care le primiți zilnic sunt îndreptățite, dar vă încăpățânați să nu schimbați nimic. O reorganizare se impune de mult timp.

 

Săgetător – Culcați-vă mai devreme, dacă vreți să faceți față noilor dv. obligații profesionale! Este necesar să vă adaptați unui program diferit și mai complicat, iar dv. va cam considerați încă în concediu.

 

Capricorn – Primiți o invitație care presupune să lipsiți de la serviciu o zi întreagă. Cum nu puteți să împăcați pe toată lumea, veți renunța la ceea ce va face plăcere și veți munci singur până foarte târziu.

 

Vărsător – Analizați cu mai multă atenție propunerile pe care le primiți. Dacă este amestecat un amic, este bine să vă retrageți. Atracții nelimitate vă împing să renunțați la finalizarea programului de astăzi.

 

Pești – Nu vă înțelegeți prea bine cu vecinii. Bârfele vă enervează (mai ales că sunteți în centrul atenției). Nici singur pe lume nu puteți însă trăi! Nu uitați că și dv. sunteți uneori invidios și prea ironic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.