Acasă Horoscop Horoscop 15-02-2012

Horoscop 15-02-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă simțiți întreaga zi părăsit, iar evenimentele banale ce se desfășoară prea lent, nu vă înfrumusețează viața suficient. Sunteți trezit la realitate cu brutalitate.

Taur – Sunteți extrem de credul și ar trebui să aveți în preajma permanent persoane care să vă apare de escroci. La mijlocul zilei, speranțele dv. se prăbușesc și deveniți pesimist, chiar când nu este cazul.

 

Gemeni – Vi se par imperios necesare niște cheltuieli care se referă la investiții în imaginea dv. și în afaceri noi, cam riscante, dar foarte interesante, mai ales că v-ați cam „plictisit“ de ceea ce faceți acum.

 

Rac – Intenționați să reconfigurați sectorul financiar și apelați la toți cunoscuții care au avut succes în viață. Analiza lucidă a reușitei altora vă va ajuta să fiți mai răbdător și mai puțin autocritic.

 

Leu – Atitudinea față de cei dragi se schimbă simțitor: este mai îngăduitoare, concesivă, permisivă. Veți prefera să reveniți la pragmatismul de până acum și să organizați o întâlnire de afaceri.

 

Fecioară – Veți fi reprezentat de o rudă apropiată la o discuție decisivă pentru viitorul dv. și al familiei. Preferați să nu comentați lipsa de rezultate și plănuiți cu meticulozitate o renegociere. Amânări.

 

Balanță  – Constrângerile vă displac în general, dar în această zi sunt mult prea multe pentru a nu va spune părerea direct. Renumele dv. este în pericol și trebuie să apelați la martori credibili.

 

Scorpion – Relațiile sociale vi se par stranii, lipsite de un fundament sănătos. Sunteți capabil să refuzați invitații, întâlniri care altora li s-ar părea absolut nevinovate. Suspiciunea se va dovedi salvatoare.

 

Săgetător – Apar posibilități profesionale speciale. O persoană care v-a pus într-o situație dificilă cu câteva săptămâni în urmă, se simte obligată să-și ceară scuze și vă ajuta să lansați o nouă activitate.

 

Capricorn – Semnificațiile gesturilor dv. nu sunt înțelese de majoritatea colaboratorilor. Le acordați o ultimă șansă pentru a ajunge la un consens și vă manifestați cu nemărginită delicatețe când îi „concediați“.

 

Vărsător – Sunteți decis să organizați o cacealma pentru a vă lua revanșa în fața partenerilor care v-au lăsat să decideți în locul lor cu scopul de a vă putea acuza de toate nereușitele. Consecințe neplăcute.

 

Pești – Nu lăsați nimic neanalizat cu luciditate și trebuie să recunoașteți că și dv. ați greșit, și dv. sunteți vinovat de lipsa de comunicare cu rudele și prietenii. Nativele se manifestă cu mai multă blândețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.