Acasă Horoscop Horoscop 15-12-2010

Horoscop 15-12-2010

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă simțiți întreaga zi părăsit, iar evenimentele banale ce se desfășoară prea lent, nu vă înfrumusețează viața suficient pentru a vă surescita.

Taur – Sunteți extrem de credul și ar trebui să aveți în preajmă permanent persoane care să vă apere de escroci.

 

Gemeni – Vi se par imperios necesare niște cheltuieli care se referă la investiții în imaginea dvs. și în afaceri noi, cam riscante, dar foarte interesante.

 

Rac – Intenționați să reconfigurați sectorul financiar și apelați la toți cunoscuții care au avut succes în viață.

 

Leu – Atitudinea față de cei dragi se schimbă simțitor: este mai îngăduitoare, concesivă, permisivă.  

 

Fecioară – Veți fi reprezentat de o rudă apropiată la o discuție decisivă pentru viitorul dvs. și al familiei. Preferați să nu comentați lipsa de rezultate și plănuiți cu meticulozitate o renegociere.

 

Balanță – Constrângerile vă displac în general, dar în această zi sunt mult prea multe pentru a nu vă spune părerea direct.

 

Scorpion – Relațiile sociale vi se par stranii, lipsite de un fundament sănătos. Sunteți capabil să refuzați invitații, întâlniri care altora li s-ar părea absolut nevinovate.

 

Săgetător – Apar posibilități profesionale speciale. O persoană care v-a pus într-o situație dificilă cu câteva săptămâni în urmă, se simte obligată să-și ceară scuze și vă ajută să lansați o nouă activitate.

 

Capricorn – Le acordați o ultimă șansă pentru a ajunge la un consens și vă manifestați cu nemarginită delicatețe când îi „concediați“.

 

Vărsător – Sunteți decis să organizați o cacealma pentru a vă lua revanșa în fața partenerilor care v-au lăsat să decideți în locul lor cu scopul de a vă putea acuza de toate nereușitele.

 

Pești – Nu lăsați nimic neanalizat cu luciditate și trebuie să recunoașteți că și dvs. ați greșit, și dvs. sunteți vinovat de lipsa de comunicare cu rudele și prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.