Acasă Horoscop Horoscop 17-01-2012

Horoscop 17-01-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Începeți săptămâna cu bani primiți din cel puțin două surse și cu un drum lung ori cu stabilirea unui contract exterior (în provincie ori străinătate). Partenerii vă interzic investițiile.

Taur – Aveți inspirația să semnați acte pentru contracte de viitor, iar seara primiți și banii cuveniți în urma unor activități finalizate cu mult timp în urmă. Resursele financiare noi vă amețesc.

 

Gemeni – Nu scăpați de toate problemele financiare restante, dar măcar ieșiți la lumină prin alocarea unor fonduri mari, dar mai puțin obișnuite.

 

Rac – Păreți fără fler financiar, cam pesimist și lipsit de maleabilitate. În problemele financiare, sunteți în continuare ajutat de familie și de colegi. Seara, partenerii sunt greu de suportat.

 

Leu – Vă asumați numeroase responsabilități care presupun și cheltuieli mari pentru persoane străine de familie. Pierderile ori pagubele sunt la ordinea zilei mai ales pentru arhitecți și transportatori.

 

Fecioară – Chiar dacă nu vă implicați direct în anumite contracte profesionale sau activități specifice, sunteți conștient că meritați să fiți plătit mult mai bine. Plățile nu vor apărea deocamdată.

 

Balanță  – Nu vă place nimic din ceea ce faceți, însă trebuie să recunoașteți că reușiți, ca prin minune, să depășiți orice probleme financiare. Nu puteți renunța însă la nicio activitate din cele vechi.

 

Scorpion – Veți avea grijă ca ceea ce li se cuvine colegilor dv. să nu rămână o simplă promisiune. Sunt posibile surprize foarte plăcute, pentru cei care lucrează peste hotare ori cu străinii.

 

Săgetător – Cheltuiți peste posibilitățile de care dispuneți și apoi apelați la rudele dv. mai prospere. Veți continua să procedați la fel, până vi se va interzice să apelați la fondurile celorlalți.

 

Capricorn – Dacă nu ajungeți singur la concluzia că sunteți un angajat norocos, vi se va atrage atenția de către prieteni și rude. Cei cu multe șanse vor fi angajații din sectorul juridic și din media.

 

Vărsător – Sunteți foarte mulțumit de faptul că toate ideile dv. se dovedesc în timp scurt foarte valoroase și pentru cei din anturajul profesional. Altruismul benefic altădată, acum vă rarefiază veniturile.

 

Pești – Cu toate că primiți bani mai mulți decât sperați și știați că vi se cuvin, tot nu sunteți pe deplin mulțumit. Seara, dacă acceptați să „găzduiți“ pe cineva străin, veți fi răsplătit cum se cuvine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.