Acasă Horoscop Horoscop 18-08- 2009

Horoscop 18-08- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Aveți o zi încărcată și este nevoie să vă faceți un plan de acțiune. Rezolvați ceea ce este cu adevărat important, iar pentru restul treburilor cereți ajutorul colegilor.

Taur –  În plan profesional aveți tendința să vedeți totul în negru, ceea ce ar putea sta în calea succesului dvs.

 

Gemeni – Nu lăsați ca agitația din jur să vă influențeze. Unele gesturi sau vorbe par astăzi mai negative decât sunt de fapt.

 

Rac – Astăzi este posibil să întâlniți o persoană care va avea un rol important în viitor. Cu sănătatea nu sunt probleme și vă simțiți bine dispus.

 

Leu – În planul relațiilor afective nu sunt probleme, astrele vă favorizează la acest capitol. Puterea dvs. de atracție este foarte intensă și vă face pur și simplu irezistibil.

 

Fecioară – În plan profesional, lucrurile nu merg așa cum v-ați dori. Pot apărea unele probleme neașteptate. Păstrați-vă calmul și rămâneți echilibrat.

 

Balanță – Cu sănătatea nu aveți probleme, vă simțiți energic și determinat. Ar fi indicat să vă cheltuiți excesul de energie făcând sport sau mai multă mișcare.

 

Scorpion – La locul de muncă sunteți capabil să țineți totul în frâu. Mulțumită perseverenței și inițiativelor pe care le aveți, nu veți trece neobservat.

 

Săgetător – Nu e momentul să sperați și să așteptați. Din nefericire, sunt câteva probleme ce trebuie rezolvate urgent. Concentrați-vă asupra activității profesionale și fiți mai activ.

 

Capricorn – În relația cu partenerul de viață sunt unele tensiuni, iar conflictele și jocurile de putere nu sunt o rezolvare. Din când în când e mai înțelept să cedați, chiar dacă nu cu o floare se face primăvară.

 

Vărsător – Diplomația este punctul forte pe care trebuie să mizați astăzi. Cu mult tact și o abordare nouă vă puteți atinge obiectivele.

 

Pești – Pe plan profesional, în acest moment sunteți pe val. Cei din jurul dvs. profită de energia și de optimismul dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.