Acasă Horoscop Horoscop 19-07-2012

Horoscop 19-07-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

BERBEC: Veți primi din nou sume de bani sau gratificații mai mari decât vă așteptați, dar va trebui să respectați unele condiții, destul de incomode. Parteneri extrem de bârfitori.

TAUR: O veste bună se asociază cu o stare de neliniște și adoptați o ipostază de indiferentă, total nepotrivită. Sunt posibile tulburări hormonale ori conflicte între părinți și copii.

 

GEMENI: Pot interveni schimbări majore în sectorul profesional, care vă vor crea o altă disponibilitate sufletească, o alt fel de reacție la impunerea unor gesturi caritabile.

 

RAC: În plan sentimental, se poate afirma că apăr modificări memorabile, foarte plăcute. Financiar, nu aveți de ce vă plânge și totuși trăiți senzația unei nemulțumiri generalizate.

 

LEU: Percepeți altfel toate evenimentele majore din viața dvs. de până acum. Aveți impresia că vă aflați la o răscruce, că trebuie să decideți o altă direcție pentru viață dv.

 

 

FECIOARĂ: Conflictele care apar sunt minore și este de preferat să nu le luați deloc în seamă. Energia cu care reacționați la cea mai mică posibilă insultă vă sperie toți cunoscuții.

 

BALANȚA: Atrageți ca un magnet privirile persoanelor de sex opus din anturaj! Reacția dv. este însă departe de a fi cea mai potrivită în astfel de ocazii. Revoltă nejustificată.

 

SCORPION: Mentalitatea dv. se dovedește cam prea libertină și sunteți gata să acceptați situații pe care alții le-ar găsi condamnabile. Vi se ține forțat o lecție de moralitate.

 

SĂGETĂTOR: Sunteți nevoit să participați la o întrunire importantă pentru dvs. din punct de vedere financiar și să renunțați la întâlnirea dată de persoana iubită. Din nou, conflicte.

 

CAPRICORN: Este bine să nu alimentați criticile ce apar din partea rudelor și să luați o atitudine mai puțin severă față de cei care vă iubesc. Finalizarea tardivă a unor renovări. 

 

VĂRSĂTOR: Competență dv. profesională este recunoscută de toată lumea, doar că vor apărea foarte multe persoane care vă vor cere sfatul în probleme în care sunteți doar diletant.

 

PE?ê?£TI: O puternică relație amoroasă, ascunsă cu grijă până acum, devine publică. Sunteți obligat să faceți declarații, să luați atitudine, să planificați o ceremonie etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.