Acasă Horoscop Horoscop 21-03-2012

Horoscop 21-03-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Norocoși sunt studenții și elevii, care au succese nenumărate, subestimate de familie. Sunt posibile aventuri erotice ocazionale. Acești nativi reușesc să restabilească relațiile de prietenie.

Taur – Sunt invidiați atât timp cât nimeni din jurul lor nu mai are un noroc financiar atât de evident, dar este mai puțin normal să fie atât de sensibili. Dialogul colegial este viciat de cuvinte dure.

 

Gemeni – Relațiile lor parteneriale sunt armonioase, dar acești nativi s-au obișnuit deja cu acest aspect al vieții lor. Sunt în continuare foarte senzuali și au o fantezie erotică fără limite.

 

Rac – Toți sunt deciși să facă economii în secret. Mult prea sensibili, se consideră nedreptățiți când nu le sunt luate în seamă ideile profesionale cu adevărat de excepție. Își varsă focul când ajung acasă.

 

Leu – Senzualitatea le joacă feste și ajung în fiecare seară în pat cu „dușmanul“. Mijloacele financiare sunt pentru moment minime. Persoana iubită este mai mult plecată ori chiar ei fac deplasări lungi.

 

Fecioară – Sunteți exagerat de sensibili, dar aveți și o intuiție excepțională care vă ajută să depășiți problemele majore ce vor apărea. Toți fac excese erotice și toți au grijă să-și ascundă efemerele aventuri.

 

Balanță  – Sunteți mai puțin meticulos și mai puțin încăpățânat, așa că veți accepta unele sugestii din partea persoanei iubite ori a amicelor dv., ce vor fi de bun augur. E posibil să apară multe contracte.

 

Scorpion – Ca de obicei vă place să vă implicați în toate activitățile și, dacă este posibil, să învățați câte puțin din toate, dar de această dată veți cam exagera. Părinții nu mai au timp pentru copii.

 

Săgetător – Sunteți preocupat de restabilirea unui buget normal. Nu uitați că încă sunteți datori prietenelor și este posibil să intrați în conflict cu persoana iubită în momentul în care îi veți mărturisi prioritățile.

 

Capricorn – Sunt în continuare posibile călătoriile lungi de plăcere, dar și o reconfigurare la nivel profesional. Aveți un fel de revelație prin care vi se clarifică toate etapele necesare depășirii situației de stres.

 

Vărsător – Este bine să nu mai amânați implicarea în activitățile de rutină și să preluați rolul de șef fără întârziere. Pentru unii, se ivește pe neașteptate o ocazie să facă afaceri cu parteneri străini.

 

Pești – Pentru că vă simțiți bine, faceți mari eforturi la nivel profesional. Toate excesele vor fi penalizate până la urmă printr-o revenire a simptomelor care v-au ocolit în ultima perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.