Acasă Horoscop Horoscop 21-04-2010

Horoscop 21-04-2010

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu sunteți entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sunteți criticat, dar sperați ca cei dragi să vă aprecieze schimbările.                                                                          

Taur – Vă dedicați timpul liber recuperării unor acte personale pierdute. Vi se fac declarații de dragoste, cu care deja v-ați obișnuit și chiar vă plictisesc. 

 

Gemeni – O durere de cap persistă întreaga zi și vă împiedică să faceți ceea ce v-ați propus. Vă decideți să acceptați o invitație și plecați la drum, dar uitați toate actele acasă.

 

Rac – Problemele profesionale vă creează o stare de stres greu de depășit, mai ales că nu aveți parteneri de nădejde care să vă ajute.

 

Leu – Bårfele sunt la ordinea zilei. O discuție amicală se termină cu o critică greu de suportat, de care însă oricum sunteți decis să nu țineți seama.                   

 

Fecioară – Rudele vă cer detalii despre afirmațiile pe care le-ați făcut cu câteva zile în urmă despre ele.

 

Balanță – Este necesar să faceți rost de bani și sunteți hotărât să-i scoateți și din piatră seacă pentru a vă pune în practică planurile de călătorie. 

 

Scorpion – Prea multe discuții și prea puține fapte. Aveți dreptate să le faceți reproșuri prietenilor, dar nu uitați că dvs. i-ați încurajat să vă critice.

 

Săgetător – Sunteți decis să abordați pe cineva cu care trebuie să colaborați într-o activitate nouă.

 

Capricorn – Cei din familie se opun oricărei activități noi sau se opun unor noi relații parteneriale.

 

Vărsător – Aveți suficient timp de gândire pentru a nu acționa haotic. Deciziile de acum sunt mult prea importante, pentru a le pune imediat în practică.

 

Pești – Primiți o aprobare sau chiar o sumă de bani, care vă nemulțumește. După-amiază, partenerul de viață are o realizare de proporții și seara sărbătoriți cu amicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.