Acasă Horoscop Horoscop 21-06-2012

Horoscop 21-06-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu sunteți hotărât să acționați conform planurilor care v-au fost impuse de către șefi sau de către cei cu care colaborați. Vi se pare că sunteți înșelat și nu sunteți departe de adevăr.

Taur – Vreți să vă depășiți limitele și acționați cu prea puțin calm și multă subiectivitate. Starea emoțională vă încurcă și mai mult intențiile, dar sunteți optimist.

 

Gemeni – Îi iritați pe cei din anturaj cu corectitudinea și principiile dv. Ar fi de preferat să fiți mai maleabil, mai ales dacă vi se propune o nouă colaborare. Încredere înșelată.

 

Rac – Destinul dv. este legat azi de o schimbare majoră. Nu mai trebuie să priviți în urmă, ci să acceptați tot ceea ce este nou, cu riscul de a face eforturi din ce în ce mai mari.

 

Leu – Este necesar să vă păstrați calmul indiferent de evenimentele care se desfășoară în jurul dv. și în care sunteți implicat fără voie. Dați și primiți sfaturi inaplicabile.

 

Fecioară – Chiar dacă vă considerați o persoană matură, azi veți fi supus unor probe care vă vor deschide noi porți spre calitățile unei persoane „adulte“. Tensiunile sunt maxime.

 

Balanță  – Nu vă grăbiți să dați declarații după bunul plac, deoarece veți fi pus în situații dificile. Vi se cer amănunte despre viața dv. intimă și reacționați destul de straniu.

 

Scorpion – Pentru a vă îndeplini idealurile, va trebui să alegeți un drum destul de greu. Oricât l-ați ocoli, veți ajunge în același punct în care efortul și decizia rapidă sunt dificile.

 

Săgetător – Nu reușiți să realizați nimic important de unul singur, așa că apelați fără reținere la relațiile dv. cele mai influente. Seara, veți fi felicitat pentru „scenariul“ ales.

 

Capricorn – Îi acuzați pe cei din anturaj că nu sunt suficient de transparenți, dar dv. sunteți din ce în ce mai introvertit. Nu faceți confidențe nimănui, nu cereți sfaturi, taceți ca un pește.

 

Vărsător – Treziți admirația celor din jur și mai ales a persoanei iubite prin gesturi de maximă generozitate. Bucurați-vă de laude, pentru ca apoi aceleași gesturi pot fi criticate.

 

Pești – Răspundeți cu solicitudine la cererile prietenilor, deși aceștia nu și-au mai făcut de mult simțită prezența. Aveți șanse să vă restabiliți atât relațiile, cât și „imaginea“ publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.