Home Horoscop Horoscop 24-02-2012

Horoscop 24-02-2012

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă grăbiți! Adversarii de abia așteaptă să greșiți pentru a vă scoate iar vinovat. Prea multă încredere nici în persoana iubită nu puteți avea deocamdată. Relansare.

Taur – Cooperați cu noii colegi destul de bine și descoperiți că la serviciu atmosfera poate fi și extrem de plăcută. Pentru moment, este de preferat să păstrați și contactele vechi.

 

Gemeni – Sunteți obligat să dați un răspuns cât mai rapid la propunerea care vi se face de dimineață. Aveți contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea să vă asculte.

 

Rac – Vă faceți prieteni noi, dar încă îi mai regretați pe cei vechi. Probabil că ați realizat că doreau să vă vadă mai preocupat de propria persoană. Seara, comparații interesante.

 

Leu – Beneficiați de ajutor, chiar dacă nu l-ați cerut. La încheierea activităților, ar fi de preferat să le mulțumiți celor cu care ați muncit cot la cot întreaga zi. Bani puțini, dar cinstiți.

 

Fecioară – Reveniți asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvați nimic până nu vă cereți scuze. Persoanele implicate au suferit suficient și puteți să le restabiliți drepturile.

 

Balanță  – Evenimentele petrecute ieri seară încă vă afectează. Este de preferat să vă păstrați demnitatea și să vă continuați programul de lucru după cum se așteaptă șefii direcți.

 

Scorpion – În sfârșit, vă rezolvați problemele familiale, dar într-un mod foarte original. Considerați că mai aveți încă destule datorii morale, pe care ar fi bine să nu le uitați din nou.

 

Săgetător – Riguros și foarte perseverent, îi uimiți pe cei din anturaj și din familie. Această schimbare trebuie să dureze, dacă doriți să fiți susținut în continuare. Elan motivat.

 

Capricorn – Sunteți amenințat de acei adversari pe care până acum ați știut cum să-i țineți la distanță. Este momentul să nu mai păstrați secrete manevrele acestora față de nimeni.

 

Vărsător – Vă cheltuiți banii și resursele de energie pentru a le da din nou ajutor celor ce v-au criticat de câte ori au avut ocazia. Nu veți regreta din motive absolut de neînțeles.

 

Pești – Membrii tineri ai familiei va asculta fascinați și nu vă ies din cuvânt. Cei în vârstă vă invidiază și vă bârfesc cu vecinii. Vă simțiți lezat și acționați, fără să stați pe gânduri.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.