Acasă Horoscop Horoscop 25-07-2012

Horoscop 25-07-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

BERBEC: Vi se pretinde să respectați o conduită morală severă și preferați să renunțați la un partener atât de intransigent. Restul evenimentelor este efectiv absolut banal.

TAUR: Se fac asupra dv. presiuni prin care nu se va obține decât accentuarea încăpățânării cu care reacționați la astfel de intervenții. Faceți iar cheltuieli masive.

 

GEMENI: Veți renunță din bun simț la impresiile false pe care vi le-ați făcut despre o parte dintre șefii dv. Dați atenție maximă doar activităților care va avantajează.

 

RAC: Va reorientati către alte activități ori reasezati relații la care voiați să renunțați definitiv. Cei din anturaj nu va înțeleg și nici nu-i ajutați să se lămurească.

 

LEU: Aveți senzația că sunteți stigmatizat, că v-au fost limitate posibilitățile de a acționă, și veți încerca să va răzbunați. Va simțiți în pericol și nu știți la cine să apelați.

 

FECIOARĂ: Deveniți „permeabil“ la emoții și sentimente și chiar aveți un fel de revelație care va stă la bază unei reconfigurări a relațiilor dv. Recâștigați drepturi contestate.

 

BALANȚA: Faceți demersuri pentru a înființă o fundație și va aduceți aminte prea târziu că ați fost sfătuit să amânați depunerea actelor pentru aprobare. Admonestări familiale.

 

SCORPION: Nu aveți chef să plecați nicăieri, însă decât să vi se umple casă din nou de nenumărați musafiri, preferați să faceți o vizită cuiva drag. Optimism exagerat și secrete.

 

SĂGETĂTOR: Sunteți tensionat la maximum și va manifestați energia făcând mai multe lucruri deodată. Nu aveți stare, mai ales că vi se oferă posibilitatea de a câștiga bani mai mulți.

 

CAPRICORN: Nu întreprindeți nimic fără să analizați fiecare pas. Dacă veți primi invitații, dacă vor apărea alte situații care să va ceară decizii rapide, nu va veți grăbi și bine veți face.

 

VĂRSĂTOR: Este foarte posibil să lucrați peste program, așa că nu trebuie să va mirați că sunteți cam stresat. Prietenii va simț lipsă și s-ar putea să va viziteze fără să va anunțe. 

 

PE?ê?£TI: Sunteți decis să finalizați schimbările pe care le-ați preconizat pentru căminul dv. Aveți de gând să cereți ajutorul unei rude, dar renunțați pentru a nu va creă obligații în plus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.