Acasă Horoscop Horoscop 25-10-2013

Horoscop 25-10-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Cei din anturaj încearcă să vă conteste autoritatea prin mijloace destul de originale. O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment.

Taur – Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales dacă profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

 

Gemeni – Vă ocupați mai mult de activități adiacente serviciului, iar șefii nu ar trebui să afle nimic. Cât timp păstrați secrete aceste ocupații, veți avea și bani mai mulți și mai multă siguranță. Simpatii.

 

Rac – Întreaga zi, depuneți eforturi susținute pentru realizarea unui proiect grandios. Nu excludeți nicio posibilitate de realizare rapidă, chiar dacă munca în echipa necesită un alt fel de pregătire.

 

Leu – În familie, calmul s-a restabilit, însă mai aveți suficienți dușmani care așteaptă să vă  prindă cu garda jos. Nu-i refuzați pe cei care vă solicită unele intervenții de natură sentimentală!  

 

Fecioară – Evenimentele acestei zile nu sunt chiar deloc comode, dar vor aduce bani mai mulți, iar dv. v-ați obișnuit deja să aveți multe obligații. Micile schimbări profesionale devin necesare.

 

Balanță  – Puteți realiza venituri suplimentare, mai ales dacă nu renunțați la achitarea de către foștii colaboratori a datoriilor mai vechi. Vi se cere de către colegi să participați la activități noi.

 

Scorpion – Vă puteți certa cu persoana iubită, dacă nu renunțați la atitudinea de respingere totală a satisfacerii cererilor acesteia. Vă considerați corect, dar abuzați de libertatea celor din anturaj.

 

Săgetător – Puteți face față vieții mai ușor, dacă vă limitați la vorbe frumoase și renunțați la intruziunile în viața altora. Criticile nu-și au rostul (ca și reproșurile). Trebuie însă să munciți mai mult!

 

Capricorn – Este din nou necesar să faceți multe drumuri. V-ați săturat de scandaluri și calomnii, dar nu aveți cum să le contracarați pentru moment. Un adolescent vă irita prin nepăsare sau lene.

 

Vărsător – Reușiți să scăpați foarte ușor de încurcăturile financiare, ba chiar să-i ajutați și pe cei care au apelat la dv. Nu exagerați făcând iar excese, deoarece veți suporta din nou penalizări!

 

Pești – Declarațiile de iubire pe care vi le face o persoană necunoscută nu trebuie luate în serios. De altfel, de cele mai multe ori și dv. ați procedat  în aceeași manieră și v-a prins foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.