Acasă Horoscop Horoscop 27-08-2012

Horoscop 27-08-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă uimiți partenerii printr-un discurs foarte onest, prin care aveți grijă să restabiliți, fără părtinire, drepturile fiecăruia. Vă motivați cu succes față de persoana iubită cheltuielile exagerate.

Taur – Neînțelegerile familiale tind să se acutizeze în continuare, iar financiar credeți că puteți intra oricând în faliment. Este bine să cereți sfatul unei persoane cu experiență și lipsită de invidie.

 

Gemeni – Cu toate că ascultați cu sfințenie de sfaturile celor cu experiență, nu vă puteți reține agresivitatea și dorința de a vă impune opiniile cu orice preț.

 

Rac – Treceți în continuare printr-o perioadă susținută de creativitate și de schimbări de tot felul, chiar și a locuinței familiei. Cei mai energici nu țin cont de lipsa de fonduri și trec la treabă!

 

Leu – Mai zgârcit decât ați fost vreodată, faceți eforturi de a vă achita toate datoriile acumulate și treceți prin momente în care parcă sunteți singur pe întreaga planetă. Melancolie exagerată.

 

Fecioară – Doriți să dețineți controlul total, atât în afaceri, cât și asupra celor din anturaj ori familie. Vă simțiți stânjenit doar de lipsa unei posibilități de schimbare mai rapidă a planurilor personale.

 

Balanță  – Mai sobru, mai decent și mult mai pragmatic, veți reuși să vă impuneți deciziile și să recăpătați măcar o parte din drepturile pe care le-ați pierdut. Invidiile colegiale sunt la ordinea zilei.

 

Scorpion – Nu mai are nimeni pe pământ șanse ca dv. Inspirația este inegalabilă, iar capacitatea a-i convinge pe toți să se implice în afacerile dv. este uimitoare. Promovați noi schimbări profesionale.

 

Săgetător – Mult prea optimiști și prea vorbăreți, acești nativi sunt excesiv de erotici și foarte atrași de experiențe amoroase „excentrice“. Prietenii și rudele au tendința de a-i judeca greșit.

 

Capricorn – Neînțelegerile parteneriale continuă să vă nedumerească și să vă neliniștească, cu toate că vor apărea cu siguranță persoane care să vă susțină deciziile. Doriți să faceți o călătorie.

 

Vărsător – Foarte inspirat și intuitiv, vă reproșați că nu ați acționat la momentul potrivit pentru a vă exploata ideile financiare, care acum se dovedesc excepționale, mai ales din punct de vedere financiar.

 

Pești – Faceți planuri peste planuri referitoare la călătorii lungi ori de schimbare a profilului profesional. Chiar dacă aceste planuri vor fi iar amânate, prietenii le vor prelua și le vor finaliza cu succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.