Acasă Horoscop Horoscop 29-10-2013

Horoscop 29-10-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vi se impune de către parteneri (și mai ales de către persoana iubită) să vă stabiliți prioritățile și să dați mai multă atenție domeniului profesional. Relațiile cu cei din jur pot deveni stresante.

Taur – Sunteți decis să dați atenție familiei și membrilor acesteia, însă din nou trebuie să vă ocupați de acte și de o problemă legată de locuință. Toți strigă că vă ajuta pentru ca apoi să dea bir cu fugiții!

 

Gemeni – Persoanele care vă vizitează azi nu vă încurcă așa cum vă așteptați, ci vă încarcă de energie pozitivă și vă ajută să vă regăsiți inspirația. Ieșirea din rutină chiar se va dovedi salvatoare.

 

Rac – Vă face plăcere să participați la activități comune și apreciați „echipă“ din care faceți parte ca excepțională. Indiferent ce se întâmplă în jurul dv., rămâneți sobru.

 

Leu – Dinamismul dv. se manifestă îndeosebi prin activități care se răsfrâng negativ asupra familiei și persoanei iubite. Nu suportați să fiți contrazis și dacă nu aveți răbdare, veți fi „pedepsit“.

 

Fecioară – Reușiți să rezolvați toate problemele casnice în timp record (este adevărat că nu de unul singur) și să reveniți asupra planurilor de viitor, care includ și o călătorie, o deplasare mai lungă.

 

Balanță  – E necesar să renunțați la o parte din activități ori din proiectele pe care deja le-ați demarat. Nu știți pe care să o alegeți și apelați la sfatul unei persoane lipsite total de pragmatism.

 

Scorpion – Sunteți atât de ocupat de schimbările din domeniul profesional, încât nu aveți cum să mai rezolvați problemele care apar în familie ori doar în locuință. Partenerul este depășit de circumstanțe!

 

Săgetător – Stabiliți de unul singur care sunt proiectele ce trebuie finalizate rapid și care sunt cele la care veți renunța. Deciziile vor crea un fel de panică atât în familie, cât și între prietenii dv.

 

Capricorn – Nu mai acoperiți rudele care sunt lipsite de „profesionalism“ și luați atitudine de față cu persoanele implicate. Vi se reproșează că nu ați acționat de la prima greșeală!

 

Vărsător – E de preferat să vă concentrați asupra rezolvării problemelor pe care le-ați amânat. Veți recupera imediat stimă și aprecierea rudelor, dar pe dv. vă interesează admirația unei anumite persoane.

 

Pești – Sunteți sfătuit să renunțați pentru o perioadă la programul foarte rigid pe care vi l-ați impus singur, măcar pentru a nu-i molipsi pe amici de „guturai“. Cu un ceai cald chiar nu rezolvați mare lucru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.