Acasă Horoscop Horoscop 30-09- 2009

Horoscop 30-09- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Aproape toți veți face renovări, transformări în locuințe, și veți depăși fondul de cheltuieli planificat.  

 

Taur –  Vă faceți multe relații de amiciție care vă ajută să depășiți toate încercările zilei. Sunteți ajutat să clarificați probleme profesionale mai vechi.

 

Gemeni – Situația financiară este în continuare înfloritoare și parcă nici nu vă mai invidiază nimeni, văzånd cåt de mult munciți.

 

Rac – Prin tot ceea ce faceți, atrageți admirația celor din anturaj și deja începeți să-i manipulați (pentru moment cu amabilitate).

 

Leu – Nu sunteți deloc maleabil și vă pierdeți o parte dintre parteneri. Dispuneți de o energie vitală inepuizabilă și nu vă puteți abține să nu faceți alte datorii. 

 

Fecioară – Vă simțiți mai puțin protejați de către prieteni, dar se îmbunătățesc în schimb relațiile cu persoana iubită.

 

Balanță – Evenimente banale, dar dispuneți de o intuiție deosebită și reușiți să le puneți „piedică“ unor adversari înrăiți.

 

Scorpion – Încep să apară primele rezultate ale campaniei de restructurare și reorganizare profesională. Primiți noi promisiuni și multe laude din partea șefilor.

 

Săgetător – Sunteți gata să acceptați un post peste hotare ori chiar în provincie, mai ales că vi se promite că veți fi șef.

 

Capricorn – Relațiile parteneriale sunt excepționale, iar cu persoana iubită parcă nu v-ați înțeles niciodată la fel de bine ca acum!

 

Vărsător – Aveți noi idei financiare originale și potrivite pentru a obține bani mai mulți cu eforturi minime.

 

Pești – Muncești prea mult și nu mai ai timp pentru tine. E momentul să o lași mai ușor și să te dedici lucrurilor creative care îți aduc atâtea satisfacții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.