Acasă Horoscop Horoscop 31-08-2010

Horoscop 31-08-2010

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă luptați cu morile de vånt! Vreți să scăpați de birocrație și nu aveți nicio șansă să obțineți vreo schimbare majoră.

Taur – Sunteți prea prudent și riscați să-i enervați pe cei din anturaj. Nu este cea mai potrivită perioadă pentru a vă asuma riscuri singur.

 

Gemeni – Situațiile actuale nu pot fi rezolvate decåt cu sprijinul unor persoane influente.

 

Rac – Știți prea bine că cei dragi încearcă să vă forțeze să acționați într-un anume fel, fiind de bună-credință.

 

Leu – Riscați ca intențiile dvs. să nu fie interpretate așa cum vă așteptați în cazul în care continuați să vă amestecați în viața celor dragi.

 

Fecioară – Vi se reproșează că nu îi mai ajutați pe membrii familiei ca înainte, după ce pånă de curånd vi s-a reproșat că sunteți prea pretențios cu aceștia.

 

Balanță – Credeți că cei din anturaj vă dau sfaturi periculoase și că nu vă sunt loiali. Persoanele mai tinere din familie vă critică și vă creează probleme în legătură cu banii comuni.

 

Scorpion – V-ați propus să fiți mai atent la intrigile colegilor, dar neglijați în continuare aceste aspecte. Persoana iubită vă atrage atenția prea tårziu asupra unor neconcordanțe.

 

Săgetător – Preferați să rămåneți tăcut și cånd nu este cazul, cu speranța că nimeni nu va mai interpreta greșit afirmațiile dvs.

 

Capricorn – Nu țineți cont de prioritățile pe care singur le-ați stabilit din pricina acumulării de probleme profesionale.

 

Vărsător – Sunteți rugat să verificați o parte din activitatea unor colegi mai tineri.

 

Pești – Nu acordați adversarilor dvs. prea multă credibilitate și riscați să fiți surprins de o situație neplăcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.