Acasă În Lume Am aflat cine l-a ucis pe Osama bin Laden!

Am aflat cine l-a ucis pe Osama bin Laden!

DISTRIBUIȚI

Robert O’Neill, un fost militar Navy SEALs, a confirmat pentru ziarul american The Washington Post (WP) că el este cel care l-a ucis pe liderul Al Qaeda în asaltul asupra reşedinţei din Abbottabad (Pakistan), din 2 mai 2011. O’Neill a făcut această dezvălurie după ce numele său a fost publicat în presa britanică şi în contextul în care canalul Fox News urmează să difuzeze pe 11 şi 12 noiembrie un documentar dedicat misiunii de laAbbottabad, în care identitatea fostului militar este, de asemenea, dezvăluită.

O’Neill, în vârstă de 38 de ani, originar din Montana şi decorat de mai multe ori, a declarat că alţi doi militari au tras focuri de armă asupra lui bin Laden. El era al doilea în comando atunci când a fost luată cu asalt camera liderului islamist. Liderul Al-Qaeda a apărut pentru un moment la uşă, dar militarul care era primul ar fi ratat ţinta.

Fostul militar a precizat că a putut să-l identifice în mod clar pe liderul terorist cu ajutorul dispozitivului de vedere pe timpul nopţii şi a tras. El a adăugat că “era evident că bin Laden a murit, deoarece i-a ‘explodat’ capul.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.