Acasă În Lume Doi handbaliști au oprit un iordanian să intre în cabina piloților

Doi handbaliști au oprit un iordanian să intre în cabina piloților

DISTRIBUIȚI

Un iordanian cu pașaport american a încercat să pătrundă duminică în cabina piloților în timpul unui zbor de la Frankfurt la Belgrad al companiei Lufthansa, însă doi pasageri au reușit să îl împiedice să facă acest gest, potrivit presei sârbe.

Președintele clubului de handbal Vojvodina, Milan Djukic a povestit pentru un post local de televiziune că pasagerul s-a comportat ciudat încă de când s-a urcat în avion și-a schimbat locul de mai multe ori. Pe la jumătatea zborului a încercat să deschidă cabina piloților dar stewarzii, Djukic și handbalistul Alexey Rastvortsev l-au oprit. Ceilalți pasageri nici nu au știut ce s-a întâmplat, iordanianul a fost așezat la clasa business și a fost păzit de cei doi handbaliști.

Avionul a aterizat în siguranță la Belgrad, iar poliția aeroportuară l-a reținut pe cetățeanul iordanian pentru a-l interoga.

Incidentul s-a produs atunci când avionul se afla în spațiul aerian austriac. Potrivit publicației Blic, el a bătut la ușa cabinei de pilotaj, strigând că va deschide o ușă a avionului.

O altă publicație sârbă a relatat că bărbatul i-a amenințat cu moartea pe ceilalți pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.