Acasă În Lume Florin Morariu, „eroul cu făcăleț de la Londra”, va fi premiat și...

Florin Morariu, „eroul cu făcăleț de la Londra”, va fi premiat și de Metropolitan Police

DISTRIBUIȚI

Florin Morariu, cunoscut drept „eroul cu făcăleţ de la Londra”, care va primi distincţia „The Queen’s Commendation for Bravery” din partea Marii Britanii pentru faptele de care a dat dovadă în timpul atacului terorist din iunie 2017, anunță că va fi premiat și de Metropolitan Police. Detalii AICI.
Florin Morariu, tânărul brutar ieşean care a devenit celebru, în 2017, în presa internaţională pentru că l-ar fi lovit pe unul dintre teroriştii de pe London Bridge cu un coş de pâine în cap, dar şi pentru că a adăpostit în brutărie mai multe persoane care fugeau din calea atacatorilor, va fi decorat de Regina Marii Britanii cu ordinul „The Queen’s Commendation for Bravery”, potrivit cotidianului Bună dimineața, Iași.

Florin apare într-o filmare în care strigă la colegul său tot român: „băi, du’ și adu paru’ ăla de sub masă de la mine. Făcălețul ăla tare de sub masă. Alb”

Citește și Eroul de la Londra care s-a luptat cu teroriștii, s-a întors acasă, la Iași. Jobul-surpriză primit de Florin Morariu de la Primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.