Acasă În Lume Fost ambasador SUA la ONU: Trump nu va permite agresiunile Rusiei...

Fost ambasador SUA la ONU: Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!

DISTRIBUIȚI

Prezent la Conservative Political Action Conference 2018, senatorul PMP Cristian Lungu, l-a abordat pe John Bolton, fost ambasador al SUA la ONU și personaj politic extrem de influent în Administrația Donald Trump, despre rolul pe care Rusia îl joacă în Europa de Est.

‘Administrația Obama a făcut greșeli strategice de neiertat după invazia Ucrainiei de Est, când a promis că nu va permite acest lucru, dar nu a acționat în nici un fel. Rusia și-a consolidat, astfel, rolul de jucător cu greutate în regiune și asta i-a permis să își extindă influența în Siria. Președintele Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!’ a afirmat ambasadorul.

Senatorul Lungu, președintele PMP Cluj, participă ca invitat la CPAC 2018, un eveniment politic de anvergură națională în Statele Unite, ce are loc în Washington DC anual și care reunește lideri politici conservatori, membri și susținători ai Partidului Republican din SUA. Conferința anuală include invitați de seamă precum președintele SUA Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence și senatorul Ted Cruz (R-TX), fost candidat la președinția SUA.

Anterior, senatorul PMP Cristian Lungu, a discutat și cu senatorul TED Cruz (R-TX) discuții în care a amintit despre importanța Parteneriatul strategic pentru secolul XXI dintre România și Statele Unite, despre situația politica din Europa Centrală și de Est, problematica imigranților din Europa, noile amenințări de securitate precum anexarea Crimeei dar și despre dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorul american precizând că familia trebuie menținută în forma ei tradițională.

De asemenea, în cadrul convorbirilor, senatorul PMP, a arătat că formațiunea pe care o reprezintă, are la bază o doctrină creștin-democrată și împărtășește același punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei precum republicanii din Congresul Statelor Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.