Acasă În Lume Închisă în baie și batută timp de trei ani de soț pentru...

Închisă în baie și batută timp de trei ani de soț pentru că a născut fetiță

DISTRIBUIȚI

O tânără din India a trăit un adevărat calvar timp de trei ani după ce nu a reuşit să îi facă soţului ei un băiat şi a născut o fetiţă în schimb. Astfel, ea a fost ţinută închisă timp de trei ani şi bătută cu bestialitate.

Tânăra, de doar 25 de ani, a fost închisă într-o baie timp de trei ani de propriul soţ. Bărbatul a decis să o pedepsească deoarece nu i-a născut un băiat, ci o fetiţă.

Cuplul s-a căsătorit în 2010, iar la scurt timp după ceremonie soţul a devenit extrem de violent, acuzând-o că nu este suficient de harnică şi nu a primit suficienţi bani drept zestre de la familia ei. Mai mult, atunci când femeia a născut o fetiţă, soţul a închis-o într-o baie, unde a stat trei ani de zile, până când tatăl ei a mers şi a făcut o plângere la poliţie. Fata a fost găsită într-o stare deplorabilă, mai mult moartă decât vie şi abia mai putea deschide ochii.

„Când a simţit lumina, abia a reuşit să deschidă ochii. A fost bătută şi torturată timp de trei ani. Nu i s-a permis să îş vadă fetiţa şi primea doar resturi de alimente drept mâncare”, a declarat un poliţist.

Şocant este faptul că fetiţa nici nu şi-a mai recunoscut mama atunci când a văzut-o. În prezent, autorităţiule au deschis o anchetă, urmând ca soţul tinerei să ajungă la închisoare pentru faptele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.