Acasă În Lume Kim Jong-Un a apărut schiopătând chiar la televiziunea de stat a Coreei...

Kim Jong-Un a apărut schiopătând chiar la televiziunea de stat a Coreei de Nord

DISTRIBUIȚI

Televiziunea de stat a Coreii de Nord a difuzat o înregistrare în care liderul nord-coreean Kim Jong-Un apare şchiopătând în una din vizitele efectuate în luna iulie în ţară,

Materiale video care arată clar că preşedintele nord-coreean şchiopătează în timp ce participă la diverse ceremonii oficiale au mai apărut şi în trecut în mass-media occidentale.

Dar difuzarea unei astfel de înregistrare la televiziunea de stat a Coreii de Nord este un caz extrem de rar, deoarece de regulă operatorii de televiziune încearcă să ascundă prin toate mijloacele orice handicap sau posibile probleme de sănătate ale liderului de la Phenian.

‘În ciuda dificultăţilor fizice, mareşalul continuă să urmeze calea de conducere a poporului’, citează agenţia Kyodo, preluată de Ria Novosti, un fragment din materialul televiziunii de stat nord-coreene.

Zvonuri cu privire la o posibilă deteriorare a stării de sănătate a lui Kim Jong-Un au reapărut după ce liderul nord-coreean a fost absent la recenta sesiune a Adunării Populare Supreme a RPDC.

Potrivit RIA Novosti, care citează opiniile unor experţi internaţionali, în afară de posibilele probleme de sănătate, Kim Jong-Un ar putea să evite apariţiile în public şi ca urmare a situaţiei tulbure de la Phenian, pe fondul ‘luptei continue pentru putere’ între responsabili militari de rang înalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.