Acasă În Lume Președintele SUA, furios după ce FBI a descins la sediul avocatului său,...

Președintele SUA, furios după ce FBI a descins la sediul avocatului său, vorbește despre demiteri

DISTRIBUIȚI

Procurorul special Robert Muelller care conduce ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile prezidențiale americane a cerut mandat de perchziiție la avocatul lui Donald Trump, Michael Cohen, care a fost mulți ani avocatul Trump Organization.
„Este o ruşine! O adevărată ruşine! Este un atac împotriva statului nostru”, a tunat preşedintele american la o întâlnire cu principalii responsabili militari ai Statelor Unite reuniţi la Casa Albă pentru a discuta despre dosarul sirian.

„Vorbim despre Siria, vorbim despre lucruri serioase şi am această vânătoare de vrăjitoare care durează de mai bine 12 luni, puteţi spune chiar că a început în ziua în care am câştigat nominalizarea”, a spus Trump.
„Vă pot spune că multe persoane sunt furioase!”, a adăugat el.
La percheziții se caută inclusiv documente privind actrița porno Stormy Daniels care susține că ar fi avut o relație sexuală cu Trump în urma cu 12 ani, când aceasta era deja căsătorit cu Melanie. Avocatul a recunoscut că i-a plătit târfei 130,000 de dolari într-un acord de confidențialitate, dar aceasta cere desființarea acordului pe motiv că Trump nu l-a semnat.

 

Trump a concluzionat: „Ceed că ceea ce se petrece este o ruşine. Vom vedea ce se va întâmpla. Mulți mi-au spus: ‘Ar trebui să îl demiteţi'”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.