Acasă În Lume Teroristul de la clubul Reina din Instanbul a fost identificat

Teroristul de la clubul Reina din Instanbul a fost identificat

DISTRIBUIȚI

Teroristul care a ucis în noaptea de Revelion 39 de persoane și a rănit alte 69 în clubul Reina din Istanbul se numeşte Lakhe Maşrapov, are 28 de ani şi este originar din Kârgâzstan, a informat marţi postul public de televiziune din Turcia, TRT, citat de Agerpres.

Atacatorul a intrat în Turcia dinspre Siria, ţară în care a luptat în numele grupării teroriste Statul Islamic, motiv pentru care pare să fi avut ‘o bună mânuire a armelor de foc’, a informat publicaţia Hürriyet.

Conform publicaţiei Habertürk, atentatorul ar fi venit în noiembrie la Konya, în sudul Turciei, împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor, ‘pentru a nu atrage atenţia’. Soţia sa s-ar afla printre cele 12 persoane reţinute în cadrul anchetei.

Informaţia este publicată şi de Cumhuriyet, preluat de EFE și citat de Agerpres, cotidianul dând asigurări că a discutat cu soţia agresorului şi că soţul ei este originar din Kârgâzstan.

Potrivit Hürriyet şi Habertürk, atentatorul a folosit încărcătoare duble pentru a optimiza timpii de reîncărcare şi a ţintit spre partea de sus a corpurilor victimelor. Integral la AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.