Acasă În Lume Tinerii refugiați curve ale occidentalelor de peste 50 de ani sunt nemulțumiți...

Tinerii refugiați curve ale occidentalelor de peste 50 de ani sunt nemulțumiți că acestea nu se îndragostesc de ei

DISTRIBUIȚI

Un subiect tabu în Europa Occidentală îl reprezintă relațiile sexuale contra-cost ale tinerilor refugiați cu localnicele în vârstă. Revista Biber www.dasbiber.at publică interviuri cu mai mulți tineri refugiați ale căror nume sunt schimbate și care povestesc cum au ajuns curvele femeilor austriece după modelul brevetat cu mulți ani în urmă de bărbați cu fete sărace și frumoase.

„În țara mea de origine am fost un om, aici nu sunt nimic“, spune Hasan în vârstă de 24 de ani, irakian care a fugit în urmă cu trei ani în Austria. În Irak era culturist profesionist, în Austria se simte un nimeni, un copil mic. Acum opt luni, o femeie de vreo cincizeci într-un bar l-a abordat: „Ești atât de sexy, vrei să vii cu mine?“. După ce ea i-a oferit câteva băuturi, Hasan a mers la ea acasă. Au făcut sex în acea noapte și în mai multe nopți care au urmat. Austriaca l-a invitat să se mute la ea. Hasan care împarte un apartament cu două camere cu alți opt refugiați a acceptat imediat.

Hasan explică: „Este greu de a găsi o prietenă aici pentru că multe femei tinere se tem de refugiați“. Așa că oameni ca Hasan se implică în relațiile cu femeile austriece în vârstă – care le oferă pentru sex locuință, bani și cadouri.
Hasan însă e nemulțumit și se simte după mai bine de jumătate de an, exploatat: „Ea vrea de patru ori pe sex zi cu mine, eu sunt o mașină de sex pentru ea, nimic mai mult.“ Hasan însă recunoaște că austriaca l-a învățat să mănânce sushi, beau vin scump, îi plătește abonamentul la sala de sport, îi plătește hainele, echipamentul sportiv și factura telefonică.
Hasan nu crede că austriaca îl iubește și e nemulțumit că ea nu e interesată de cultura lui sau de modul lui de viață și îl vrea numai pentru sex.

Tarek are 26 de ani este din Alep și a fugit în Austria în 2015. Este un bărbat frumos și puternic care a supraviețuit unui război.
Petra are 51 de ani și predă cursuri de germană refugiaților. Petra îi propune lui Tarek să se mute cu ea, soțul ei si fata lor de 20 de ani. Lui Tarek i se pare că seamănă cu mama lui, Petrei i se pare că seamănă cu iubitul ei din tinerețe. La un moment dat Tarek o anunță pe Petra că ar vrea să se mute dar ea îl amenință că va face ca fratele lui de 17 ani să fie deportat. Tarek cedează șantajului. După un an, Tarek se mută dar Petra vine săptămânal și la locuința lui, aduce băuturi și cannabis. Se oferă să-i cumpere chiar și o mașină.

În vârstă de 22 de ani, afganul Behar cunoaște la vârsta de 17 ani o femeie de 33. Aceasta începe să îl întrețină. Câteva luni mai târziu, Behar are un accident la sala de sport iar medicul care îl trata, o femeie de 40 de ani îl solicită și ea pentru sex. Ambele îi fac cadouri și îi dau bani de buzunar. Acum Tarek are o prietenă de 19 ani, lucrează ca ospătar dar se mai și întâlnește cu austriece pentru sex fără ca prietena lui să știe. Cadourile scumpe le dă acesteia.
 
Psihoterapeutul Peter Stippl vede un pericol în această formă de relație sexuală: „Plata pentru sex este o formă de abuz, care poate avea consecințe psihologice cum ar fi devalorizarea femeilor și creșterea agresiunii față de ele. Pentru acești oameni este de două ori mai grav deoarece provin dintr-o cultură în care șeful e întotdeauna bărbat iar acum ei trebuie să urmeze o femeie“. Behar spune că în cultura sa nu există ca femeile să folosească bărbații pentru sex și să plătească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.