Acasă Life Alina Gorghiu, amor cu încă un bărbat însurat

Alina Gorghiu, amor cu încă un bărbat însurat

DISTRIBUIȚI

După cum scriam încă din ianuarie 2013, Alina Gorghiu a reușit să spargă și căsnicia lui Lucian Isar. Atunci i-am dat doar prenumele junelui pentru că soția lui abia născuse și nu am dorit să fim noi cei care să o anunțăm că soțul o înșeală cu veșnica amantă Alina Gorghiu.  Revista Ciao scrie că Alina Gorghiu și soția lui Isar erau gravide în același timp, cu Isar, bineînțeles, dar că Gorghiu ar fi făcut un avort ca să nu-i dăuneze la politică. Gorghiu s-a supărat și a anunțat pe facebook că aceea a fost o sarcină dorită (nu precizează dacă și de ISAR) și pierdută și că îi dă în judecată pe jurnaliști pentru calomnie. Soția lui Isar a aflat de idila acestuia cu Alina din Tecuci și l-a părăsit. Deci am avut dreptate că Lucică nu-și va părăsi soția pentru ea. Înțelegem că și acum, după patru ani de amantlâc Isar se ferește să fie văzut în compania Alinei. Oare cine o fi dat pontul la Ciao, că jurnaliștii scriu că surse apropiate cuplului căsătorit Isar, ceea ce e puțin probabil, totuși.

Presa a relatat cum Gorghiu a încercat să-i strice casa și lui Bogdan Olteanu care a băgat divorț de soția sa cu care avea doi copii dar înainte de pronunțarea despărțirii acesta s-a întors acasă și Alinutza a rămas cu buzele umflate. A încercat o împăcare cu Mihai Voicu, cel care o preluase la un moment dat ca și iubită dar mama acestuia a făcut în așa fel încât i-a despărțit. Acum Voicu a pus mâna pe o tinerică frumușică și cuminte și a luat-o de nevastă.

Rămâne de văzut dacă Isar o să confirme relația pentru că deocamdată nu a răspuns presei. Gorghiu a confirmat indirect articolul, negând doar avortul.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.