Acasă Politic Halal! Firea e înnebunită după guvern și când scumpește gazele

Halal! Firea e înnebunită după guvern și când scumpește gazele

DISTRIBUIȚI

Cu tupeul care o caracterizează pe mitomanul purtător de cuvânt al PSD (așa se masculinizează ea, nu noi), senatorul de Ilfov Gabriela Firea a emis azi un comunicat în care anunță cu bucurie că „începând de la 1 iulie intră în vigoare o nouă măsură prin care guvernul Ponta face ca rezultatele bune din economie să se regăsească și în buzunarele cetățenilor”.
Singura măsură luată de guvernul cu șeful în Turcia pe care o vor simți toți românii va fi cea a scumpirii gazelor. Dar cum Firea e inteligentă iar noi, proști, aceasta ne-a anunțat doar despre salariul minim pe economie va fi majorat la 1.050 de lei lunar brut și
despre majorarea salarială de 12% de care vor beneficia 60.000 de persoane, cadre nedidactice, din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar.
Finalul este de-a dreptul nerușinat: „ambele măsuri, anunțate azi de ministrul Muncii Rovana Plumb, dovedesc o dată în plus faptul că prioritatea numărul unu a Guvernului Ponta este bunăstarea cetățenilor. Ca social-democrați, susținem fără rezerve toate măsurile care sunt menite să distribuie roadele creșterii economice către toți cei care au contribuit la aceasta și să îndrepte toate nedreptățile făcute de guvernările anterioare.” Dar scumpirea gazelor? Cât contribuie la stat angajații cu salariul minim și cât contribuie ceilalți? Dar să ne scuze fertila Firea, mereu uităm că ea e deșteaptă și noi proști. Iartă-ne, sultană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.