Home Life Brățara care te scapă de obiceiurile proaste

Brățara care te scapă de obiceiurile proaste

DISTRIBUIŢI

Amânarea ceasului deșteptător, mâncatul nesănătos sau timpul petrecut în exces pe rețelele sociale ar putea dispărea cu ajutorul unui dispozitiv inedit.

O companie americană a conceput o brățară menită să-i ajute pe oameni să renunțe la obiceiurile proaste, administrându-le un șoc electric de fiecare dată când nu-și ating obiectivele, potrivit agerpres.ro.

Astfel, utilizatorul alege un obicei prost pe care îl introduce în aplicația smartphone a brățării, precum și o pedeapsă pe care o va primi de fiecare dată când nu își respectă planul.

Accesoriul poate emite o vibrație sau un semnal sonor și chiar un șoc electric de până la 300 de volți. Prin asigurarea unui stimul negativ ori de câte ori este repetat un obicei prost, creierul va începe treptat să asocieze acest stimul cu comportamentul respectiv.

În timp, creierul va stabili o legătură puternică între obiceiul prost și pedeapsa corespunzătoare și va apărea o înclinație instinctivă de a nu mai face lucrul respectiv.

Mai mult, dispozitivul este conceput și pentru a-i recompensa pe utilizatori pentru atingerea obiectivelor. De exemplu, utilizatorul poate câștiga bani de la alții oameni care folosesc aceeași aplicație.

Dispozitivul, dotat cu tehnologie radio Bluetooth și alte aplicații, poate fi utilizat pentru aproape orice, însă se va concentra pe trei domenii principale: somn, exerciții fizice și productivitate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.