Acasă Life Ce frumoasă este Carmen, nevasta schimbată cu șantajista Gabriela Firea

Ce frumoasă este Carmen, nevasta schimbată cu șantajista Gabriela Firea

DISTRIBUIȚI

Actuala purtătoare de cuvânt a PSD, Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele cea care disprețuiește persoanele ce nu au copii, fiind și avertizată de CNCD din acest motiv, este renumită pentru realizările sale. În primul rând, ÎCCJ a decis irevocabil că Firea a șantajat-o pe Narcisa Iorga, membru CNA. Apoi fertilitatea ei proverbială, Firea având trei copii cu mai mulți bărbați, i-a adus și o altfel de celebritate. Al treilea fapt ce o scoate din anonimat este faptul că după moartea primului soț, deși se dă credincioasă practicantă, nu a așteptat nici măcar anul de doliu până a sărit în patul noului ei soț, Florentin Pandele. O altă faptă pentru care s-a remarcat Gabriela Firea a fost devansarea înmormântării soțului său pentru ca primul său fiu să nu poată să-și ia rămas bun de la acesta. Peste hotare, Găbița este celebră mai ales printre românii umiliți la turul al doilea al alegerilor prezidențiale pentru minciunile sale cu privire la secțiile de vot din diaspora (aceasta declara cu nerușinare și fără să clipească în ziua alegerilor, că nu sunt cozi în Londra și că totul este o manipulare).

Analizând celebritatea de care se bucură țața Firea ne-am întrebat oare cât de urâtă putea să fie prima soție a lui Razvan Firea de acesta a preferat-o pe Gabriela, o persoană evident fără caracter.

Dar ce să vezi? Deși are în jur de 45 de ani, prima soție a lui Razvan Firea și mama superbului manechin Razvan Firea este o femeie de o frumusețe răpitoare și acum. În 1993, Razvan Firea s-a însurat cu Gabriela Vrânceanu după ce a divorțat de o femeie superbă cu care avea un băiețel de trei anișori cu care vipera Gabriela nu a vrut să aibă de-a face, după cum mărturisea delicata Carmen pe contul său de socializare:„ Razvan Firea nu are /mai are nici un fel de legatura, sau grad de rudenie cu Gabriela Pandele ( pt ca Da, este ex Firea) ! Este pacat ca munca si talentul lui Razvan sa fie asociate , sau si legate de o terza persoana, care in cazul de fatza nu are si n-a avut nici un merit in cresterea sau educatia lui !”.

Blogul placerileluinoe.ro publică o fotografie a lui Carmen și a micuțului Răzvan care te face să te întrebi cum a luat Răzvan Firea decizia de a se căsători cu o țață rea și agresivă lăsând o soție frumoasă și discretă și cu care avea un copilaș de trei ani.

Lăsăm presa tabloidă să investigheze acest aspect. Noi continuăm investigația începutului carierei Gabrielei Firea în Bacău care imediat ce a absolvit un liceu industrial a fost angajată, în mod surprinzător, nu la vreo fabrică, ci la ziarul local „Pur și simplu” ce aparținea lui Dumitru Sechelariu (decedat), în orașul condus de Viorel Hrebenciuc primar și imediat prefect al județului. Așteptăm răspunsurile lui Viorel Hrebenciuc aflat în arest preventiv despre începuturile carierei Gabrielei Firea pentru a ne lămuri astfel și decizia primului ei soț.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.