Acasă Politic Monica Macovei își lansează partidul: Foarte multe ministere ar trebui să dispară

Monica Macovei își lansează partidul: Foarte multe ministere ar trebui să dispară

DISTRIBUIȚI

Monica Macovei și-a lansat, duminică, partidul M10. După ce a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie 2014, Monica Macovei a promis că va înființa o formațiune politică în care să se regăsească oameni de toate vârstele care împărtășesc aceleași valori.

Europarlamentarul a declarat, la debutul evenimentului, că își dorește ca România să meargă pe calea cea dreaptă, afirmând că foarte multe ministere ar trebui desființate.

„Astăzi se naste un nou partid. El nu este al treilea pol. Este singurul si primul partid din România care merge pe calea dreaptă. Nu e nimic din ce avem azi pe scena politică. Nici FSN, nici noul PNL, nici vechiul PSD, nu are nimic de-a face cu scena politică. Este primul partid care merge pe calea dreaptă.
Ce vrea acest partid? Un stat minimal Și o țară mare (..) Vreau o țară mare, puternică, puternică economic, puternică energetic, pe plan economic. Asta vrem pentru România! O țară de care să se țină seama. (…) Numai în capitalism se crează banii de care avem nevoie. Banii pentru cei asistați social vin de la oamenii care sunt liberi și muncesc și fac bani cu creativitatea lor și cu munca lor. Am spus un stat minim: apărare, ordine publică, justiție, politică externă. Foarte multe ministere trebuie să dispară. Trebuie să rămânem numai cu funcțiile esențiale ale statului, în rest, libertate. Înseamnă că fiecare om face ce vrea cu viața lui și la fel de bine are grijă de sănătatea lui, contribuie la plata impozitelor să aibă învățământ, drumuri și sănătate. N-avem sacoșe cu bani, n-avem contracte, avem de dat inteligența noastră, dragostea noastră și libertatea noastră. Iubim România și iubim oamenii”, a declarat Macovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.