Home Life Designerul Philipp Plein preferă un singur tip de femeie: Mădălina Ghenea, Andreea...

Designerul Philipp Plein preferă un singur tip de femeie: Mădălina Ghenea, Andreea Sasu, Morgan Osman și le dă aceleași sms-uri

DISTRIBUIŢI

Înaltă, tunată şi brunetă! Așa arată toate iubitele celebrului designer german Philipp Plein. Logodit cu Mădălina Ghenea în 2016, cu Andreea Sasu un model din Pașcani în 2017 și cu americanca Morgan Osman în 2018. Toate trei tunate de esteticieni pricepuți.
Ultimele două fete s-au împrietenit după ce au descoperit că designerul le dădea aceleași mesaje amândurora în încercarea de a se împăca măcar cu una dintre ele. “Te iubesc! Hai să încetăm acest război, vino acasă, să stăm împreună și să fim fericiți. Abia aștept să te văd și să te sărut. Sunt nebun după tine“, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Plein i le-a scris Andreei Sasu.
Mai mult decât atât, o persoană apropiată a designerului a contact-o pe brunetă și i-a mărturisit că Plein o iubește foarte mult și este supărat că nu vrea să se împace cu el: “Te iubește și îi este foarte dor de tine, asta spune mereu. Este foarte supărat și se întreabă mereu când îl deblochezi“. Citește AICI ce mesaje le dă Philipp Plein fostelor iubite.

După ce atrecut prin paturile lui Dragoș Săvulescu din 2009 până în 2011 a lui Leonardo DiCaprio în 2011, Adrien Brody 2011, Gerard Butler 2012-2013, Michael Fassbender 2014, Lewis Hamilton 2015 și Philipp Plein 2016, Mădălina s-a oprit la Matei Stratan, fiul unui om de afaceri autohton care s-a îmbogățit din afacerile cu statul. Dan Stratan, zis și Hopi, fost apropiat al lui Sorin Ovidiu Vîntu e de profesie medic și consultă statul român la autostrăzi. Vezi AICI.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.