Acasă Life Horaţiu Mălăele prezent cu trei evenimente, în premieră, la New Yok

Horaţiu Mălăele prezent cu trei evenimente, în premieră, la New Yok

DISTRIBUIȚI

Celebrul actor, regizor şi caricaturist Horaţiu Mălăele va prezenta – în premieră – la sediul ICR New York, trei evenimente care se vor desfăşura pe parcusrul a două zile: vernisajul expoziţiei de caricaturi, piesa de teatru Sunt un orb şi proiecţia filmului Nuntă mută/Silent Wedding (2008).

Astăzi, la ora 19.00, în sala Auditorium a ICR New York, Horaţiu Mălăele va avea vernisajul expoziţiei de caricaturi şi va susţine un recitalul extraordinar cu piesa Sunt un orb.

Duminică, 19 octombrie, la ora 17.00, la ICR New York, va fi prezentat – în premieră newyorkeză – filmulNunta mută.

Ambele evenimente vor fi urmate de două sesiuni speciale de întrebări şi răspunsuri la care Horaţiu Mălăele va răspunde în stilul care l-a consacrat.

Horaţiu Mălăele vine la New York după ce a participat, în aceste zile, la Miami şi Fort Lauderdale, la prima ediţie a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/Miami Waves.

În cadrul primei ediţii a Săptămânii filmului românesc de la Miami, organizate de ICR New York şi de regizorul Andrei Zincă, Horaţiu Mălăele a participat la cinci evenimente. În 10 octombrie, artistul român a avut vernisajulul expoziţiei de caricaturi la Cinema Paradise, Fort Lauderdale, în 11 octombrie a prezentat one man show-ul Sunt un orb, la Cinema Paradise, Hollywood Miami, pe 12 a avut premiera filmului Nuntă mută la Miami, Coral Gables Art Cinema, în 14 a avut un seminar de producţie cinematografică East-West, la The Film Departament, University Miami, iar în 16 octombrie a a fos proiectat, din nou, filmul Nuntă Mută la Cinema Paradiso, Fort Lauderdale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.