Acasă Life Jocuri populare care nu au nevoie de efecte vizuale

Jocuri populare care nu au nevoie de efecte vizuale

DISTRIBUIȚI

În ultima perioadă, jocurile video pun din ce în ce mai mult accent pe efectele vizuale, pentru a tine pas cu evoluția tehnologiei și a își menține baza de jucători. Dar, mai există și acele jocuri clasice, care deși nu au o grafică foarte complexă și nici nu apelează la efecte vizuale puternice, au un succes fenomenal în mediul online.

În acest articol vom vorbi despre acele jocuri care nu folosesc cea mai recentă tehnologie în materie de efecte video, dar sunt încă foarte populare.

Zuma

Zuma este un joc clasic de puzzle în care jucătorii controlează o broască, care împușcă bile colorate pentru a crea meciuri și pentru a elimina alte rânduri de bile. Deși nu are o grafică de ultimă oră, jocul său captivant și nivelurile provocatoare l-au făcut favorit printre mulți jucători.

Datorită succesului de care s-a bucurat Zuma, au apărut o serie de alte jocuri similare pe piață, în special Luxor și Tumblebugs. Acestea din urmă au aceleași mecanici de joc, cu un design ușor diferit, dar la fel de rudimentar din punct de vedere al efectelor speciale.

Candy Crush

Candy Crush Saga este un joc de puzzle cu trei potriviri care a atins o popularitate imensă pe dispozitivele mobile. Grafica sa colorată și simplă, împreună cu mecanismele sale ușor de înțeles, l-au făcut accesibil și plăcut pentru o gamă largă de jucători.

De când a fost lansat în 2012, Candy Crush Saga a fost descărcat de peste trei miliarde de ori, devenind cel mai descărcat joc casual din toate timpurile. Jocul a devenit un fenomen global, atrăgând sute de milioane de jucători din întreaga lume.

Fish Tank

Fish Tank este un joc de simulare în care jucătorii au grijă de peștii virtuali din propriul acvariu. Deși este posibil să nu aibă cea mai realistă grafică, ritmul său liniștitor și capacitatea de a personaliza și decora acvariul, au atras o bază mare de jucători.

Șah online

Șahul este un joc de strategie atemporal care a fost jucat prima oară în urmă cu câteva secole. Platformele de șah online permit jucătorilor să concureze împotriva adversarilor din întreaga lume. În timp ce imaginile folosite în jocurile de șah online sunt de obicei minimaliste, accentul este pus pe profunzimea strategică și provocarea intelectuală a jocului.

Poker online

Platformele de poker online oferă jucătorilor posibilitatea de a juca poker împotriva altor jucători de pe internet. Deși pot exista unele elemente vizuale de bază, cum ar fi cărțile și jetoanele, pokerul rămâne unul dintre cele mai populare jocuri ale minții ce se bazează pe strategie, abilitate și interacțiune cu alți jucători.

Deși pokerul online nu vine cu multe îmbunătățiri în materie de grafică, există diverse variante de poker pe care le poți juca online, pentru a nu te plictisi de jocul clasic. Aceste jocuri demonstrează că titlurile populare pot capta jucătorii fără a se baza în mare măsură pe efecte video avansate.

Popularitatea lor provine din mecanismele de joc convingătoare, elementele captivante și capacitatea de a implica jucătorii în moduri semnificative dincolo de extravaganța vizuală.

Jocuri cu efecte vizuale impresionante

Acum să vedem care sunt câteva din jocurile cu cele mai impresionante elemente vizuale grafice, în 2023. Nu putem vorbi despre efecte vizuale deosebite fără să vorbim despre God of War (Zeul Războiului). Imaginile uimitoare ale lui God of War Ragnarok i-au adus premiul pentru cea mai bună grafică în anul 2022.

God of War: Ragnarok îți oferă toate senzațiile cu narațiunea sa captivantă, jocul de impact și efectele speciale deosebite..

Un alt joc cu efecte grafice de ultimă generație, cunoscut pentru că este unul dintre cele mai grozave jocuri făcute vreodată, The Witcher 3 de la CD Projekt Red este un adevărat fenomen, din numeroase motive. În timp ce versiunile de consolă arată grozav, The Witcher 3 pe PC poate atinge niveluri grafice care sunt aproape de neînțeles. Jocul merită încercat din varii motive, pe lângă grafica impresionantă, dar efectele vizuale rămân unul din motivele principale pentru care oamenii aleg franciza Witcher.

Indiferent dacă jocul tău preferat are elemente grafice speciale sau este încă rudimentar la acest capitol, important este să te captiveze povestea, personajele și misiunile de joc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.