Acasă Life Luis Lazarus nu credea în COVID-19 dar s-a infectat și acum e...

Luis Lazarus nu credea în COVID-19 dar s-a infectat și acum e internat

DISTRIBUIȚI

Luis Lazarus (54 de ani) s-a infectat cu noul coronavirus. Realizatorul Tv a fost internat la Spitalul Universitar, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în urma unui test PCR.

O sursă apropiată familiei, dar și senatoarea Diana Șoșoacă au confirmat pentru romaniatv.net că Luis Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv. Familia nu a făcut până acum declarații referitoare la starea de sănătate actuală a realizatorului tv.

Luis Lazarus a făcut parte până acum din rândurile coronascepticilor. Realizatorul tv a susținut în numeroase rânduri public că SARS-CoV-2 nu ar fi nici pe departe un virus atât de periculos, iar Covid-19, boala provocată de acesta, ar fi foarte ușor de vindecat.

Lazarus s-a remarcat la protestele față de restricțiile impuse de autorități pe pandemie. În martie 2020, Luis Lazarus era de părere că primul caz de COVID-19 din România nici măcar nu a fost real. „Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”, spunea Lazarus la acea vreme.

6 COMENTARII

  1. adica ! ne ameninti ? cum adica postam pe propria raspundere ?! pai nu ? doar nu pe raspunderea mamei ……asta e un fel de ”daca postezi [indiferent ce] ,s-ar putea sa mori , sau te-ar putea da in judecata cineva din poza ”, fara motiv desigur…..

    pai nu comentam , doar gindim !!! ce tara !

  2. Are covid da’ zice ca are pneumonie…Ma intreb de ce totusi a mers la spital, trebuia sa se trateze cum indica el inainte: o ciorbita, o fripturica si o tuiculita, FARA DOCTORI!!!! Ha, a uitat-o pe grosanca, de ce nu merge sa se trateze la aia, ca nu e buna, hah?!?! Mai sigur la spital, mai sa fie?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.