Acasă Life Mulțumim Dan Voiculescu: Guță în Daily Mail cum își bate iubita gravidă...

Mulțumim Dan Voiculescu: Guță în Daily Mail cum își bate iubita gravidă la Antena 1

DISTRIBUIȚI

După ce televiziunea patronată de pușcăriașul Dan Voiculescu, Antena 1, ne prezintă, educativ, în fiecare seară câte un episod din serialul cu nesimțitul Nicolae Guță și cu cele „n” grăsane proaste care îl iubesc pe burtosul dizgrațios, Daily Mail a publicat un articol cu titlul „Rege țiganilor își bate iubita gravidă în direct la o televiziune românească după ce descoperă că s-a culcat cu fiul său vitreg” în care apare și înregistrarea video din timpul emisiunii.
Oare Dan Voiculescu scrie scenariile astea în celula unde zace pentru spălare de bani?

Ca să înțelegeți cât de mult a coborât televiziunea lui Voiculescu, scenariul show-ului e aproximativ următorul (așa cum a fost consemnat de cronicarii internetului): Guță a lăsat-o pe o grăsană proastă gravidă care află în direct la emisiunea „jurnalistului” Capatos că Guță a înșelat-o cu o dansatoare blondă. Guță neagă și atunci Capatos bagă pe post filmări cu Guță și dansatoarea goi în pat. Ca să nu vomați, trebuie să nu vă imaginați cumva cum poate arăta Guță cu o burtă imensă și niște șunci revărsându-se peste dansatoarea cu vreo 30 de ani mai tânără! Într-un episod ulterior, proasta gravidă e filmată după ce a pierdut sarcina de supărare sau a avortat intenționat (n-am înțeles exact, scenariul fiind unul prea complicat pentru mine). Fosta gravidă plânge și suspină după țiganul gras care mai are circa 10 copii cu alte femei dar își dorea din suflet să fie din nou tată. Într-un episod următor, în prezența lui Guță în studioul Antenei 1, dansatoarea și cea care n-a mai fost mama copilului lui Guță se ceartă ca la ușa cortului pentru Guță. În studio intră urlând ca o cretină, Narcisa, țiganca din Focșani cu care Guță are un copil și care se consideră principala femeie din viața țiganului gras. Toți țipă ca niște maimuțe și femeile se bat între ele pentru ca într-unul din episoadele următoare Capatos să prezinte un film din care reiese că dansatoarea s-a culcat cu unul din băieții Narcisei făcuți înainte de a-l cunoaște pe Guță. În studio sunt prezenți toți protagoniștii care urlă ca niște descreierați iar Guță într-un acces de furie o bate pe una dintre proastele care-l iubesc urlându-i: „pișatooooo!”. Le dorim lui Capatos și Cameliei Voiculescu ca fiicele lor să-și fi găsit modelele de urmat în viață în femeile pe care ni le prezintă „Un show păcătos” în fiecare seară.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3248770/Gypsy-king-beats-pregnant-girlfriend-live-TV-appearing-Romanian-chat-family-discovering-lover-slept-STEP-SON.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.