Home Actualitate Nicu Alifantis sărbătorit în festivalul Suflet de România

Nicu Alifantis sărbătorit în festivalul Suflet de România

DISTRIBUIŢI

Duminică, pe Domeniul Regal Săvârșin , în timpul festivalului Suflet de România, mii de persoane i-au cântat ”La mulți ani” lui Nicu Alifantis. Aplaudat la scenă deschisă, Nicu Alifantis a cântat câteva dintre hiturile care au însoțit mai multe generații în ultimele decenii și pe care s-au scris multe amintiri frumoase.

Artistul a sărbătorit oficial, în urmă cu două zile, 50 de ani de la debut. „La împlinirea a cincizeci de ani de când am urcat pe scenă, nu știu dacă să fiu vesel sau posac, mândru sau modest, entuziast ori melancolic. Nu am nostalgii și nici regrete. Mă simt împlinit și-atât. Mulțumesc, bunului Dumnezeu pentru toți acești ani, sorții că am făcut ce mi-a plăcut și Vouă că mi-ați fost alături”, nota artistul, într-un mesaj către fani.

La inițiativa Profi, Domeniul Regal de la Săvârșin a găzduit, în ultimul weekend din aprilie, festivalul  Suflet de România, eveniment care ajută gospodarii să se conecteze la comunitate și românii să descopere micii producători locali, tradițiile și obiceiurile autentice ale satului românesc. Fiecare dintre cele două zile de festival s-a încheiat cu câte un concert folk de colecție. Dacă sâmbătă a concertat Mircea Baniciu, duminică a fost rândul lui Nicu Alifantis. În aplauze și pe fundalul a mii de voci sincronizate cântând ”La mulți ani”, artistul a urcat pe scenă, punând punct primului eveniment de anvergură de pe Domeniul Regal Săvârșin.

„Domeniul Regal de la Săvârșin a devenit pentru acest weekend un loc de întâlnire al oamenilor care pun suflet în România, așa cum facem și noi zi de zi în rețeaua Profi. Ne-am gândit la cei mici, la familii, la cei care caută să descopere tot ce-i mai bun în satele românești cu ajutorul tuturor simțurilor, astfel încât să aibă ceva valoros de spus mai departe și să contribuie la obiectivul nostru comun: să punem suflet în România. Singura șansă la dezvoltare și bunăsare este prin implicare, ceea ce facem împreună inclusiv în aceste zile de sărbătoare”, a declarat Călin Costinaș, Director General adjunct Profi, în festivalului Suflet de România.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.