Acasă Life Papa Benedict al XVI-lea nu rata niciun episod din serial

Papa Benedict al XVI-lea nu rata niciun episod din serial

DISTRIBUIȚI

Din 28 iulie, telespectatorii TVR 1 urmăresc aventurile simpaticului ciobănesc german Rex şi ale partenerului său, comisarul Fabbri, de luni până vineri, de la ora 18.50.

Serialul „Comisarul Rex” (IL COMMISSARIO REX – Italia, Austria, 2008-2014), unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate seriale poliţiste ale tuturor timpurilor, începe de marţi, 28 iulie, la TVR 1.

Producţia ce a fost vizionată, de-a lungul vremii, în peste 50 de ţări, atrăgând un public numeros, din toate categoriile, este chiar unul dintre programele pe care însuşi Papa Benedict al XVI-lea le urmărea cu plăcere, conform spuselor fratelui acestuia.

„Comisarul Rex” poate fi văzut de luni până vineri, de la ora 18.50, la TVR 1.

O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni ) la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi apoi al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri care de care mai periculoase.

Întrebat dacă s-a uitat vreodată la televizor la Vatican, împreună cu fratele său – Papa Benedict al XVI-lea – preotul şi muzicianul german Georg Ratzinger a mărturisit că obişnuiau să vadă împreună serialul „Comisarul Rex”, cunoscându-l îndeaproape şi pe stăpânul câinelui care întruchipează îndrăgitul personaj: „Ei bine, înainte de jurnalul de ştiri, era un serial, „Comisarul Rex”. Întotdeauna îl urmăream, mai ales că iubim câinii. Îl cunoaştem bine pe Herr Helmut Brossmann, stăpânul ciobănescului german Rex, care joacă rolul principal. Locuieşte aproape de oraşul Regensburg”, declara fratele Sanctităţii Sale, în 2011*.

Din distribuţie: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.