Acasă Life Scenariu de coșmar pentru omenire: Suprapopularea planetei amenință stilul de viață!

Scenariu de coșmar pentru omenire: Suprapopularea planetei amenință stilul de viață!

DISTRIBUIȚI

Avertismentul unui profesor de la Stanford pentru omenire este teribil. Ne îndreptăm cu paşi siguri către un scenariu de coşmar. Paul Ehrlich, un controversat profesor de la Universitatea Stanford, spune că suprapopularea şi, implicit, resursele tot mai puţine, vor determina omenirea să îşi schimbe radical stilul de viaţă, scrie Daily Mail.

În următorii 45 de ani, 2,5 miliarde de oameni se vor adăuga populaţiei actuale a planetei, avertizează omul de ştiinţă. „Ne îndreptăm spre un război pentru resurse”, crede el. „Ne vom întreba în curând dacă este în regulă să mâncăm trupurile celor morţi pentru a ne astâmpăra foamea?”, s-a întrebat profesorul, uimind întreaga lume prin analiza sumbră pe care a făcut-o asupra viitorului omenirii..

Nu este prima oară când Ehrlich avertizează asupra suprapopulării planetei și riscurile care vin odată cu acest fenomen. În 1968, el a scris o carte controversată în care a cerut măsuri pentru reducerea creşterii populaţiei şi a avertizat că anii 70 vor aduce foamete – predicţia care totuşi nu s-a adeverit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.