Home Life Tate sfidează ANAF în continuare: „câștig peste 10 milioane de Euro pe...

Tate sfidează ANAF în continuare: „câștig peste 10 milioane de Euro pe lună”. Taxele plătite în opt ani, ZERO lei

DISTRIBUIŢI

„Motivul pentru care muncesc atât de mult când câștig peste 10 milioane de dolari pe lună este pentru că pur și simplu iubesc fraternitatea și munca în echipă. Nu am nevoie de bani. Nu există nimic mai important decât să lucrez pentru un obiectiv cu frați care au aceleași gânduri.”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Conform Codului Fiscal, persoanele fizice care au rezidență fiscală în România și realizează venituri sunt obligate la plata impozitului pe venit și a contribuțiilor de sănătate și pensie, indiferent de cetățenia lor.

Criteriile de stabilire a rezidenței persoanei fizice potrivit convenției de evitare a dublei impuneri stabilesc că dacă o persoană fizică este considerată rezidentă atât în România, cât și într-un stat semnatar al convenției de evitare a dublei impuneri, rezidența persoanei fizice se stabilește astfel:
– Persoana fizică este considerată rezidentă numai a statului în care are domiciliul, respectiv locuința permanentă aflată la dispoziția sa. O locuință se consideră permanentă dacă este proprietatea personală a persoanei fizice, dacă aceasta este închiriată de persoana respectivă sau dacă rămâne disponibilă oricând pentru această persoană și/sau familia sa.
– Dacă persoana deține o locuință permanentă aflată la dispoziția sa în ambele state, este considerată rezidentă numai a statului în care își are centrul intereselor vitale, respectiv în statul cu care relațiile sale personale și economice sunt mai apropiate.

Tate și fratele său au locuințele din Voluntari la dispoziția lor, iar relațiile economice se desfășurau de pe teritoriul României, indiferent unde încasau ei banii din videochat.

Anterior, Andrew Tate a declarat că 75 de fete amplasate în 4 locații îi produceau câte 600.000 pe lună, ceea ce înseamnă 7.200.000 anual, bani care se regăsesc în stilul opulent de viață.

Ministerul Justiției din România a anunțat deja că din dispoziția procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA aparținând fraților Tate. Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 Euro).

Eugen Vidineac, avocatul celor doi frați a explicat ce înseamnă sechestrul asigurator.

”În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate în cadrul dosarului penal și dacă vom avea de-a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.