Home Actualitate Andrew Tate a recunoscut: 75 de fete amplasate în 4 locații îmi...

Andrew Tate a recunoscut: 75 de fete amplasate în 4 locații îmi produc 600.000 pe lună

DISTRIBUIŢI

Cei patru arestați pentru trafic de persoane, Andrew și Tristan Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu nu au nicio șansă să scape de pedepsele grele care se dau în România pentru comiterea acestei fapte.
Definiția acestei infracțiuni prevăzută în Codul Penal este una foarte largă:
„Articolul 210
Traficul de persoane
(1) Recrutarea, transportarea, transferarea, adăpostirea sau primirea unei persoane în scopul exploatării acesteia, săvârșită:
a) prin constrângere, răpire, inducere în eroare sau abuz de autoritate;
b) profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința ori de starea de vădită vulnerabilitate a acelei persoane;
c) prin oferirea, darea, acceptarea sau primirea de bani ori de alte foloase în schimbul consimțământului persoanei care are autoritate asupra acelei persoane, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Traficul de persoane săvârșit de un funcționar public în exercițiul atribuțiilor de serviciu se pedepsește cu închisoare de la 5 la 12 ani.
(3) Consimțământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă.”

Incontestabil, cei doi bărbați recrutau și adăposteau femei pe care le induceau în eroare că vor locui împreună, totul în scopul exploatării lor, exploatarea fiind probată deoarece împărțeau banii cu ele.
Aliniatul (3) „Consimțământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă” îi îngroapă total pe cei patru.

Sigur că dacă femeile videochatiste ar fi avut contracte de muncă încheiate pe teritoriul României chiar pentru „producerea de materiale video”, nu conta de care, nu ar fi putut fi considerate exploatate.
Iată cum recunoaște Andrew Tate că exploatează zeci de femei:

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.