DISTRIBUIŢI

După ce au câștigat, potrivit unei investigații The Guardian, 127 000 de adepți la școala lui numită pompos Hustler University unde fiecare cursant plătea 49 de dolari pe lună ca să-nvețe cum să câștige 10 000 de dolari pe lună prin crypto, dropshipping sau alte inginerii financiare. Adepții primeau după modelul unui joc piramidal un comision pentru fiecare nou cursant pe care îl atrăgeau să cotizeze la pușculița lui Abu-Andrew.

Individul ăsta toxic secondat de fratele său mai mic a reușit să-și convingă adepții că femeile ar trebui să „își asume o anumită responsabilitate” dacă au fost agresate sexual, că acestea nu sunt altceva decât un bun deținut de bărbați și fabrici de copii. Într-un video de al său tulburatul Tate vorbește despre lovirea și sufocarea femeii, despre cum să-i distrugi obiectele personale și să o sechestrezi în casă: „Trebui să dai cu maceta, să o lovești în față și să o apuci de gât. Taci din gură, cățea”, a explicat el într-un videoclip despre cum ar discuta cu o femeie dacă ea l-ar acuza că o înșală.

Scoși din arestul preventiv și duși la DIICOT pentru audieri, frații Tate au dat lecții jurnaliștilor:

„Povestea pe care voi ar trebui să o acoperiți despre ce dovezi există mai exact împotriva lui Tristan Tate. Nu există! Despre asta ar trebui să se vorbească la știri. Poliția a fabricat dovezile. Nu există dovezi. Vă rog să relatați despre asta, că nu există dovezi, că nu există victime!
Trebuie să analizați și să aflați de ce fac asta mai exact.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.