Acasă Life Udrea a vorbit. Mai bine tăcea

Udrea a vorbit. Mai bine tăcea

DISTRIBUIȚI

După ce presa a conspectat cartea Adrianei Săftoiu în care o prezintă pe pițipoanca de Udrea inclusiv cum voia ea, care habar n-avea că Norvegia are rege și nu e în UE, ca Andrei Pleșu să îi prezinte ei mai întâi problemele de politică externă pe care voia să i le transmită președintelui, Elena Udrea a postat un răspuns speriat pe facebook. Deși riscă ani grei de închisoare, Udrea susține că e un om binecuvântat și că nu a fost fotografiată ieșind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbații altora. De fapt a fost fotografiată ieșind de la întâlniri nocturne la palatul-birou cu bărbații altora. Mai bine tăcea. Să nu se dezlănțuie și ceilalți foști consilieri prezidențiali la adresa ei. Atunci ce-o să mai spună? Narcisismul pe care îl afișează mediocra Udrea este inexplicabil. Cine să o invidieze și pentru ce? Succese academice nu a avut niciodată, iar poziția ei socială s-a datorat în exclusivitate relației cu președintele care a făcut-o ministru, șefă de partid și a încercat să o facă chiar președintă. Și nici nu a fost vreodată frumusețea întruchipată.
Postarea integrală a Elenei Udrea.
„Astazi este foarte profitabil sa vorbesti despre Elena Udrea.
Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare.
Am avut mult de suferit in viata de pe urma invidiei si rautatii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a incerca sa-mi faca rau.
Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvantat, pentru ca nu urasc, nu pizmuiesc si stiu ce inseamna loialitatea si recunostinta. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora.
Niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de Presedintele Romaniei, fata de familia sa, chiar daca ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani.
Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu si ii doresc sa isi gaseasca linistea.”

Ca să respectăm adevărul istoric, uitați-o pe Udrea la momentul acela. Credeți că era invidioasă Săftoaica pe ea?

 

{youtube}9vHF4IlgTaY{/youtube}

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.