Home Lumea văzută de la București Băsescu, la trântă cu mogulii de pe axa Jakarta-Tiraspol-Moscova

Băsescu, la trântă cu mogulii de pe axa Jakarta-Tiraspol-Moscova

DISTRIBUIŢI

Firele de păianjen întinse între candidatul PSD Mircea Geoană și mogulul Sorin Ovidiu Vîntu depășesc granițele consilierii „profesionale“ care a inclus și linșajul mediatic la adresa președintelui Traian Băsescu. După cum vă demonstrează „Curentul“ în această ediție specială, marioneta lui Vîntu, care tocmai a preluat la Moscova ștafeta lui Iliescu-KGB, președintele de carton, care dădea ieri raportul în miez de noapte la poarta mogulului din strada Paris, este chiar cel care a acoperit diplomatic fuga manipulatorului FNI, Nicolae Popa, la Jakarta, inclusiv prin aparatul său de fideli din MAE. Este acum rolul Interpolului, cel obstrucționat timp de șapte ani, să rupă pânza de păianjen dintre jucătorul la ruleta rusească Geoană, pretins prezidențiabil, și Vîntu, prietenul său pușcăriabil.
Cu locotenentul său Nicolae Popa în cătușe la Jakarta, gata de a fi împachetat pentru a fi trimis la București, Vîntu se pregătește să emigreze la Tiraspol. Nu e o glumă. Tentaculele mogulului deja au fost întinse în Transnistria, „gaura neagră“ a Europei, după cum e denumită republica-fantomă separatistă unde s-au refugiat de Justiția internațională infractorii sovietici și agenții KGB urmăriți de Interpol. Prin extinderea fabricii de minciuni Realitatea TV peste Prut, sub numele rusificat de Publika TV, afacerea intoxicării și influențării prin media a politicului și economicului s-a abătut și asupra bieților basarabeni, acum supuși la o nouă rusificare forțată, diktată de data asta din Delta Dunării. O premieră în spațiul mediatic de la Chișinău și din răsăritul românesc este faptul că Trustul trucajelor lui Vîntu este singurul care a fost primit cu brațele deschise de kaghebiștii de la Tiraspol, mai ales când mogulul le-a promis că procentul știrilor în rusă va fi mai mare decât al celor în română.
Afacerea media este însă doar pretextul prin care mogulul îmbâcsit în rele va manipula active într-o zonă exclusă oricărui control fiscal european.
Pentru ca el să doarmă în continuare liniștit, în timp ce sute de mii de români încă se zvârcolesc în somn sub coșmarul FNI, Vîntu are nevoie de un singur lucru: să-i reușească lovitura de stat la adresa democrației românești prin instalarea păpușii de paie Geoană la Cotroceni.
În caz contrar, cu Băsescu președinte, Justiția l-ar putea prinde, în sfârșit, de coadă, și pe el, și pe tovarășii săi ajunși miliardari din avutul național. Aceasta este marea miză, finală, pe care se bizuie viitorul urmărit internațional Sorin Ovidiu Vîntu, alături de mogulii Dinu Patriciu și Dan Voiculescu, cele trei excrescențe ale hidrei Iliescu-KGB.
Alegerea e simplă: Băsescu, cu imperfecțiunile sale omenești sau marionetele, păpușarii și mogulii filo-ruși, cu influențele lor malefice. A vota este, deja, o obligație pentru salvarea țării de dictatura mogulilor și a sclavilor lor, derbedeii cu ștaif și șantajiștii de Snagov. Altfel, riscăm să aruncăm România pe axa Jakarta-Tiraspol-Moscova. România trebuie să rămână a românilor, nu a slugilor Moscovei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.