Home Lumea văzută de la București Băsescu și românii bagă presa mogulilor în faliment

Băsescu și românii bagă presa mogulilor în faliment

DISTRIBUIŢI

Disperare totală ieri pe posturile mogulilor, Antenele GRIVCO și Realitatea FNI, cu o tendință spre ridicol și pe TVR. Dintr-o dată, devalizatorii României, de la agoniseala simplilor români la „averea diavolului“, cu sau fără patalama de turnători, erau preocupați de „legalitate“ și „respectarea statului de drept“. Ai fi zis că „de-asta muriseră la revoluție“: pentru un vot rarefiat. Pe voci pițigăiate spre isterice, fătuce de ambele sexe urlau ca din gură de șarpe: „Fraudă, fraudă, fraudă!“. În Băneasa, bădinaceele lui Voiculescu denunțau de mama focului „cazurile grave“ de „mită electorală“. Până la ora 18.00 găsiseră… două. La Casa Scînteii, pițipoancele lui Vîntu o dăduseră în benga de-a dreptul: „Nicăieri în Europa civilizată nu s-a văzut așa ceva, o astfel de aglomerație, un asemenea număr de oameni care să meargă la vot!“, exclama cu intonație aferată spre ultragiată una dintre galinacee. Ca să vezi, românii sunt vinovați acum și pentru că vor să voteze. Mama lor!
Realitatea media e că bietele exponate din vitrinele presei prostituate, de la deontoloagele navestiste cu silicoane, ca Oana Stancu, la refuzații la informații de export, ca Bădinii și bublele lor, simt cum li se subțiază trompețica și li se închide robinetul pe măsură ce se apropie ziua votului final: 6 decembrie. Anul acesta, de Moș Nicolae, românii își vor da singuri cadoul: prin votul lor vor băga în faliment mașinăriile de dezinformare și manipulare ale mogulilor. „Vox populi, Vox Dei“ va băga direct în coșul de gunoi al presei române spalătorii de cadavre de la „Vox publica“ (sau pubica?) cu orăcăitul lor de Deltă.
Dilemele noi sau vechi ale filosofilor FSN se țin lanț: C ine îl va mai umfla pe Geoană ca pe-un broscoi? Cum vor mai minți vocalele frecventatoare ale pontonului de la „Lebăda“, amantele PSD din haremul lui Vîntu, pastorii din Sabatul lui Voiculescu? Ce vor face piază-relele isterizate: îl vor înjura pe Băsescu încă cinci ani?
Românii votează. Televiziunile și ziarele mogulilor au reușit, printr-un efect invers, să scoată românii la vot, din scârbă față de ce reprezintă sistemul ticăloșit, consolidat în 20 de ani de fraude și hoții. După votul de ieri, dar mai ales după cel de Sfântul Nicolae, trusturile mogulilor, cu ziariști făcuți pe bandă, dar și cu biete victime colaterale, se vor volatiliza, în bătaia vântului, și vor dispărea, în eter. Sondorii unor foste institute respectabile de cercetare a opiniei publice și brigăzile societății în civil ar trebui să le însoțească, negreșit. Deja șefuleții unor ziare odată anticomuniste, acum pro-PSD și Iliescu-KGB, și-au anunțat angajații cu ziua să-și caute de lucru. Faliment material, dar, mai grav, faliment moral total. La adio, deci!
După 20 de ani de presă liberă, apoi ocupată rapid sau cumpărată, pe felii sau la kilogram, constatăm că românii nu mai pot fi păcăliți; nici de șantajiștii de presă, nici de „derbedeii cu ștaif“ de Snagov, nici de tablagiii „societății civile“, nici de sifonarii online, nici de deontoloagele siliconate, nici de, mai ales, politicienii murdari de țiței la gură sau cu „firul roșu“ de pe ruta București – Moscova strâns la sân, alături de mult iubitul carnet PCR.
Românii au votat și, tot așa cum își spuneau „of“-ul acum 20 de ani în stradă, azi peste 55% dintre ei și-au pus liniștiți strigătul sub o ștampilă, bine apăsată, dar cu același enunț: Jos Iliescu!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.